Κορυφώνεται η έξοδος των ταξιδιωτών του Πάσχα

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου διεξάγεται με δυσκολία η κίνηση.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί αυτή την ώρα στο μεγαλύτερο κομμάτι της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στο ρεύμα της Αττικής οδού προς την Ελευσίνα, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Από τα διόδια της Κορίνθου και μετά, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, όπως τόνισε, πριν από λίγη ώρα εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Κορίνθου.

Σε κανονικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος του Πάσχα προς την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα.

Ήδη, από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι αυτή την ώρα, έχουν περάσει από τις σήραγγες του Αγίου Κωνσταντίνου 13,200 αυτοκίνητα και αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα ο αριθμός να διπλασιαστεί. Χθες, Μεγάλη Πέμπτη από το ίδιο σημείο πέρασαν 19,300 αυτοκίνητα.

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην κεντρική Ελλάδα έχουν διευκολύνει τους οδηγούς στο ταξίδι τους ενώ σε πλήρη ανάπτυξη είναι και τα μέτρα της τροχαίας στο εθνικό δίκτυο.

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έως τις 16:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:

  • Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
  • Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).
  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
  • Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).
  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).
διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com