Η πιο διαδραστική ακαδημία επιχειρηματικότητας είναι γεγονός!

    Από: Startup Team

Τι είναι μια startup; Ποια είναι τα βασικά της στοιχεία και πως μετατρέπεις μια ιδέα σου σε πράξη; Τι χρειάζεται για να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας;

Την απάντηση σε αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχεται να δώσει το πιο βιωματικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας, το ThinkBiz Academy!

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ανοίγει τις πύλες του στις 12 με 13 Μαίου και υποδέχεται αυτή την διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία διοργανώνεται από το ThinkBiz, με στόχο  τη γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρακολουθήσεις ομιλίες καταξιωμένων επιχειρηματιών και  ανθρώπων του χώρου των επιχειρήσεων, θα συζητήσεις μαζί τους και θα ακούσεις για τις δικές τους επιτυχίες και αποτυχίες.

Και  ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις; Μα φυσικά, βιωματικά! Εξέχοντα στελέχη της αγοράς θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους μαζί σου, παραδίδοντας εξειδικευμένα workshops, τα οποία θα βασίζονται σε real case studies και βιωματικές ασκήσεις. Όμως η δράση δεν σταματάει εκεί! σε περιμένουν μοναδικά happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα.

Το ThinkBiz Academy απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ανθρώπους με φιλοδοξίες και όνειρα που έχουν ιδέες ή θέλουν να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν, όντας μαζί με ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και ασχολίες.

To ThinkBiz Academy δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη του What’s up και της ΔΕΠΑ

Τη δράση στηρίζει ως μοναδικός χορηγός φαγητού το delivery.gr και έχει προνοήσει για τα απολαυστικά μεσημεριανά γεύματα.

Ακόμα τη πρωτοβουλία στηρίζουν  τα Starbucks , η Εψα, τα Μπισκοτα Παπαδοπουλου, το Beyond Vision, το Local Stage το YAMAS, η Nestle – Fitness, η Κυβέλη, τα Wellaby’s ,το Iphotobooth, o Κουτσοδόντης, το Conferience, η Ιωνική, το Palmie Bistro, o Βάρσος και το BubbleTale.

Χορηγοί επικοινωνίας του ThinkBiz Academy είναι η Καθημερινή, η Χρυσή Ευκαιρία , το Αθηνόραμα ,το vice , το mycampus.gr, το iq magazine,το it’s possible, το iefimerida, το Stepup, το Frapress,το  Neolaia,το epixeiro.gr, το DeBop, το getbusy, το  nooz.gr, το skywalker, το startup.gr, η Neoperativa, το  neopolis, το my student pass, η iefimerida, το step up και το Citycampus.

 

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ, και έλα και εσύ στη πιο βιωματική Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!

 

Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται.. Εσύ;