Η οικογένεια του Ομίλου So Easy® στο ετήσιο ραντεβού για την εκπαίδευση του σήμερα!

    Από: Startup Team

Την Κυριακή 21 Απριλίου ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του ομίλου So Easy®.

Κεντρικός άξονας στο φετινό συνέδριο ήταν οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον της συνεχιζόμενης κοινωνικοοικονομικής κρίσης και η χάραξη της στρατηγικής των εκπαιδευτηρίων So Easy για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με γνώμονα τις ανάγκες του σπουδαστή του σήμερα.

O κος Θ.Τζόγιας Πρόεδρος και συνιδιοκτήτης του ομίλου άνοιξε το συνέδριο κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς η οποία κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη εμφανίζοντας  αύξηση σε αριθμό προγραμμάτων και σπουδαστών με θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις ευκαιρίες που ανοίγονται για τη νέα χρονιά και το στρατηγικό πλάνο του ομίλου.

Ο κος Δ.Ραμαντζάς συνιδιοκτήτης του ομίλου προσδιόρισε τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και για τα μεμονωμένα εκπαιδευτήρια So Easy.  Aνέλυσε, επίσης, όλες τις κινήσεις ανάπτυξης δικτύου, προώθησης και επικοινωνίας που προβλέπονται για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Η κα Ν.Ροζάκη Διευθύντρια του  Ακαδημαϊκού τμήματος περιέγραψε την εξέλιξη αναγκών των σπουδαστών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά , έφηβους και ενήλικες) και ανέπτυξε την πλατφόρμα μεθοδολογίας που ο όμιλος εξελίσσει συνεχώς με στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη τους.

Στα πλαίσια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν, επίσης, τα αποτελέσματα εξειδικευμένης έρευνας μάρκετινγκ που ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2017 από την κα Τ. Ρούπακα, Brand Consultant και franchisee του ομίλου. Η έρευνα αποτύπωσε τις σύγχρονες τάσεις και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί σήμερα η ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Προσκεκλημένος στο συνέδριο ήταν ο κος Κ. Στυλιανός, εκπρόσωπος του HEC (Hellenic English Council) στο οποίο ο όμιλος So Easy είναι ιδρυτικό μέλος. Παρουσίασε τα οφέλη των σπουδαστών του So Easy μέσα από τη συνεργασία με το HEC, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε Ανοιχτό Κέντρο Εξετάσεων του Πανεπιστημίου Cambridge.

Βραβεύσεις Εκπαιδευτηρίων

Η οικογένεια του Ομίλου So Easy®  στο ετήσιο ραντεβού για την εκπαίδευση του σήμερα!

(εικόνα: αριστερά η βράβευση των So Easy Σύρου από τον κ. Δ. Ραμαντζά, δεξιά των So Easy Μελισσίων από τον κ. Θ. Τζόγια)

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των καλύτερων εκπαιδευτηρίων της χρονιάς 2016-17.

Τα So Easy® της Σύρου βραβεύτηκαν ως το καλύτερο εκπαιδευτήριο και το εκπαιδευτήριο καλύτερης Διαχείρισης Σπουδαστών, βραβείο που παρέλαβε η ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη σπουδών κυρία  Φ.Σταθογιάννη. Το So Easy® του Βύρωνα βραβεύτηκε ως το εκπαιδευτήριο με το καλύτερο αποτέλεσμα σπουδαστών, βραβείο που παρέλαβε η ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη σπουδών κυρία Τ.Ρούπακα.  Η κυρία  Ελ. Κόρδατζη ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη σπουδών  των So Easy® Μελισσίων παρέλαβε  το βραβείο ” Καλύτερου Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτηρίου”.

Από τα 70 παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο διακρίθηκαν επίσης τα So Easy® Παλλήνης, Ιωαννίνων και Νέας Ιωνίας.