5ο Διεθνές Σχολείο στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, eBiz2017 18 έως 24 Ιουλίου 2017, στην Ερμούπολη της Σύρου «The World Meets Your Startup

    Από: Startup Team

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει για 5η συνεχόμενη  χρονιά  το Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας eBiz2017 ebizsummerschool.com στο νησί της Σύρου.

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν σε γνωστικά αντικείμενα αιχμής, με υψηλή ζήτηση στα «επαγγέλματα του μέλλοντος» , όπως Growth Hacking, User Experience (UX) Design και Website Optimization. Κατά τη διάρκεια του eBiz2017 οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να «δουλέψουν» τις ιδέες τους και χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και σε μόλις 7 ημέρες να μετατρέψουν την ιδέα τους σε ένα καλοσχεδιασμένο ψηφιακό προϊόν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ομαδικά και θα διαγωνιστούν σε ένα Design Sprint. Οι καλύτερες ομάδες θα βραβευτούν και παράλληλα θα τύχουν σημαντικής αναγνώρισης μέσω του δικτύου του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό, όσο και από τον επιχειρηματικό χώρο, θα προσεγγίσουν αυτόν τον τομέα του ψηφιακού επιχειρείν με διαλέξεις, παρουσιάσεις εργαλείων (Appocalypsis, Hotjar, Viral Loops) και κυρίως με εργαστηριακές συνεργατικές δραστηριότητες (hands-on experience). Το σχολείο απευθύνεται σε επαγγελματίες και σε προ/μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την αρτιότερη ακαδημαϊκή ή/και επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Προθεσμία εγγραφών: 8/7/2017 (220€)

Προθεσμία μειωμένων διδάκτρων: 21/5/2017 (180€)

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

(website) http://ebizsummerschool.com

(e-mail) ebiz2017@aegean.gr

(τηλ.) 6945 768791