Νέα εποχή στο καθάρισμα: Υποδεχτείτε το πρωτοποριακό σύστημα ViledaTurbo!

    Από: Startup Team

H Vileda εδώ και χρόνια αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την τέλεια φροντίδα του σπιτιού, με προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και καινοτομία τους. Σήμερα και πάλι καινοτομεί, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα καθαρισμού ViledaEasyWring&CleanTurbo. Το νέο σύστημα είναι ακόμα πιο εξελιγμένο με μοναδικά χαρακτηριστικά που εγγυόνται το πιο γρήγορο, ξεκούραστο και τέλειο καθάρισμα που είχατε ποτέ. Ας δούμε αναλυτικά τι αλλάζει σε αυτό το πρωτοποριακό προϊόν:

Αυτόματος μηχανισμός με πεντάλ που ενεργοποιεί το στύψιμο:Το νέο σύστημα ViledaTurbo έχει αυτόματο πεντάλ για να στύβετε χωρίς να σκύβετε, ανάλογα με το πόσο στεγνή θέλετε να βγει η σφουγγαρίστρα. Απλά πατάτε το πεντάλ και το νέο σύστημα ViledaTurbo στύβει πολύ δυνατά!

Χερούλι κατά μήκος για εύκολη μεταφορά:Το χερούλι του πρωτοποριακού κουβά είναι κατά μήκος και όχι κάθετο για να μπορείτε να τη μεταφέρετε πανεύκολα.

Ειδική εγκοπή τοποθέτησης του κονταριού για απόλυτη ισορροπία: Το κατά μήκος χερούλι διαθέτει ειδική εγκοπή για να στερεώνετε το κοντάρι. Απόλυτη ισορροπία και εύκολη αποθήκευση!

Ένδειξη μέγιστης χωρητικότητας νερού:Διευκολυνθείτε περισσότερο και στη μεταφορά, αλλά και στο άδειασμα του νερού.

Ειδικό άνοιγμα για εύκολο άδειασμα του νερού: Ο πρωτοποριακός κουβάς του νέου συστήματος ViledaTurbo έχει ειδικό άνοιγμα με σχήμα που μοιάζει με χαμογελάκι για να αδειάζετε πανεύκολα το νερό. Έτσι δεν χύνεται στο πάτωμα και δεν θα ξανασφουγγαρίζετε τα σφουγγαρισμένα!

Σφουγγαρίστρα μικροϊνών 2σε1 για εξαιρετική καθαριότητα και απορροφητικότητα:Η σφουγγαρίστρα του νέου συστήματος ViledaTurbo, είναι από 100% μικροΐνες και μάλιστα δύο ειδών. Οι λευκέςμικροΐνεςκαθαρίζουν τέλεια και απορροφούν όλη τη βρωμιά. Οι κόκκινες μικροΐνες αιχμαλωτίζουν όλα τα σωματίδια!

Πρωτοποριακό τριγωνικό σχήμα για τέλειο καθάρισμα στις γωνίες: Η νέα σφουγγαρίστρα του πρωτοποριακού συστήματος ViledaTurbo έχει τριγωνικό σχήμα για να καθαρίζετε τέλεια και τις γωνίες.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά στοwww.meviledatozeis.grκαι δείτε τι είπαν οι ειδικοί που το δοκίμασαν.Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, απαντήστε σε μια απλή ερώτηση και γίνετε ένας από τους 50 τυχερούς που θα το κερδίσουν!Τι περιμένετε; Αποκτήστε το τώρα και υποδεχτείτε τη νέα εποχή στο καθάρισμα. Την εποχή που θα απολαμβάνετε το σπίτι σας ακόμα πιο ξένοιαστα. Που θα το ζείτε στο full! Γιατί, είναι γνωστό… με Viledaτο ζεις!