Εβδομάδα Δωρεάν Σεμιναρίων Οικονομίας, Πληροφορικής & Αγροτικών!

    Από: Startup Team

Ο θεσμός Delta Training Days του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεχίζεται δυναμικά  με την εβδομάδα Οικονομίας, Πληροφορικής & Αγροτικής Κατάρτισης, από τις 15 ως τις 19 του Μάιου.

#DiscoverYourValue

Ο θεσμός των Delta Training Days είναι ανοιχτός για όλους: φοιτητές, σπουδαστές, νέους επιχειρηματίες και δημιουργικά μυαλά της πόλης που επιθυμούν να μένουν ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του επαγγέλματος τους.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Οικονομίας, Πληροφορικής & Αγροτικής Κατάρτισης  θα διεξαχθούν δύο μεγάλες εκδηλώσεις στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης:

  • Ανοιχτή συνεδρία με τους 100 Mentors, με θέμα: Business Opportunities In Agriculture Industry, την Τετάρτη 17/5, και ώρα 17:00 το απόγευμα
  • Ημερίδα EBusiness & Digital Marketing, με τη συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου, την Παρασκευή 19/5 και ώρα 16:00 το απόγευμα

 

Όλες οι εκδηλώσεις των Delta Training Days είναι δωρεάν για το κοινό, με απαραίτητη ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής! Δήλωσε τώρα δωρεάν συμμετοχή στο:  trainingdays.delta-iek.gr

Ο θεσμός των Delta Training Days του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δωρεάν δράσεις ενημέρωσης και επιμόρφωσης του κοινού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Delta Training Days εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δράσεις και μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα της διοργάνωσης.

Πρόγραμμα

Εβδομάδα Δωρεάν Σεμιναρίων Οικονομίας, Πληροφορικής & Αγροτικών!