Στην Αθήνα ο CEO της SAP

    Από: Startup Team
πηγή: sepe.gr

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ψηφιακή Ατζέντα της Ελλάδας και τις δυναμικές της χώρας για οικονομική ανάκαμψη μέσω της τεχνολογίας έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SAP, Bill McDermott, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για μια σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και την ομάδα της SAP στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η SAP βοηθά επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε 25 διαφορετικούς τομείς της αγοράς να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1994, η SAP παρέχει κορυφαίες λύσεις ΙΤ σε τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα. Δείχνοντας τη συνεχή δέσμευση στην ελληνική αγορά, το 2016, η SAP ανακοίνωσε την ίδρυση ενός διεθνούς Data Science Delivery Hub με βάση την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ένα παράδειγμα της στρατηγικής της SAP για την προώθηση της καινοτομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους, ταλαντούχους επιστήμονες στον τομέα της πληροφορικής

διαβάστε περισσότερα εδώ:
sepe.gr