Στο ExportsManager.com προστίθενται 3.500 αγοραστές από την Αυστραλία

    Από: Startup Team

Ενισχύεται σημαντικά το δίκτυο αγοραστών του ExportsManager για B2B αγορές ελληνικών προϊόντων

To ExportsManager.comη1ηΒ2Βonlineπλατφόρμαγια εξαγωγές τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο – επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία με μια νέα μεγάλη συμφωνία με δίκτυο 3.500 Αυστραλών αγοραστώνχονδρικής σε συσκευασμένα και φρέσκα τρόφιμα και ποτά. Πρόκειται για ένα αυστραλιανό δίκτυο με πάνω από 60 σημεία διανομής, 33.000 πελάτες χονδρικής πώλησης και 1250άτομα προσωπικό, που μέσω του ExportsManager.comθα καλύπτει τις ανάγκες του για αγορές ελληνικών και μεσογειακών προϊόντων.

Με τη νέα συμφωνία, μέσα από τοExportsManager.comοι παραγωγοί και οι εξαγωγείς φρέσκων και συσκευασμένων τροφίμων και ποτών-έχουν πλέον τη δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντατους χωρίς μεσάζοντες και στην αγορά της Αυστραλίαςσε 3.500 αγοραστές που προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες πιστοποιημένους αγοραστές από τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική που είναι ήδη στο ExportsManager.com.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ασλάνης, General Manager στο ExportsManager, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που κλείσαμε μια τόσο σημαντική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Αυστραλιανά δίκτυα στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσαμε την είσοδο του ExportsManager.com στην αγορά της Ωκεανίας. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κλείσουμε και άλλες συνεργασίες και να επεκταθούμε και σε νέες αγορές του παγκόσμιου χάρτη εξαγωγών.»