Νέα θέση για Android & iOS Developer στη sportalized.com!

    Από: Startup Team

Έλα και εσύ στην ομάδα μας! H ομάδα της sportalized.com, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορα  sport events και μέσα από την επαφή τους με άτομα που ασχολούνται ενεργά με το κομμάτι αυτό και είναι το πάθος τους όπως το δικό τους, δημιουργεί μία εφαρμογή για Smartphones, η οποία θα κάνει τη ζωή των χρηστών, που συμμετέχουν σε διάφορα sport events είτε επαγγελματικά, είτε γιατί είναι το χόμπυ τους, είτε γιατί θέλουν να είναι ενεργοί σε κάθε social community, πολύ πιο εύκολη και διαδραστική.

Περιγραφή θέσης

Αναζητά έναν ταλαντούχο Android & iOS Developer, για συνεργάτη στην ομάδα μας (cofounder), προκειμένου να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να υποστηρίξει και να αναλάβει τη διαχείριση ενός καινοτόμου application που συνδέεται με την κατηγορία των sports.

Αρμοδιότητες

●     Σχεδιασμός και δημιουργία, προσαρμοσμένης εφαρμογή για Android & iOS

●     Όρεξη για συνεχή ενημέρωση, αξιολόγηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα στην ανάπτυξη αντίστοιχων εφαρμογών

●     Ικανότητα της διεκπεραίωσης σύνθετων λειτουργικών απαιτήσεων σε απλές εφαρμογές

Aπαραίτητα Προσόντα

●     Πάθος για συνεχή εκμάθηση νέων τεχνολογιών και έντονη προθυμία να συνεργαστεί με άλλα δημιουργικά μυαλά

●     Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε ανάπτυξη Android & iOS εφαρμογών

●     Εξαιρετική κρίση, οργανωτική σκέψη και επίλυση δύσκολων καταστάσεων

●     Άριστες γνώσεις HTML5, CSS, PHP, Javascript, Ajax, SQL, Android SDK, IOS

●     Γνώση σε Διασύνδεση απομακρυσμένων δεδομένων με χρήση REST και JSON καθώς και χρήση βιβλιοθηκών και APIs άλλων παρόχων

Αποστολή βιογραφικών και ιστορικό αντίστοιχων εργασιών με τον διακριτικό τίτλο “AP182” στο email: mar.chatzigeorgiou@yahoo.gr.