Το παιχνίδι μας «ξεκλειδώνει», στη νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης SlotApp

    Από: Startup Team

Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη και σε Android!

Μεσλόγκαν The ‘Seethroughgame’ App, το SlotApp είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο, από Έλληνες δημιουργούς, που ήρθε για να μας «ξεκλειδώσει» μέσα από το παιχνίδι…

Είναι ο κόσμος των «κλειδωμένων» προφίλ! Αρχικά δηλαδή, οι παίκτες δεν γνωρίζουμε τίποτα ο ένας για τον άλλον. Τα μόνα που φαίνονται είναι απλά ένα ψευδώνυμο και ένα θολό προφίλ.

Κάνοντας όμως, knock σε κάποιον άλλο παίκτη ή παίκτρια, ένα μεταξύ μας παιχνίδι ανακάλυψης μπορεί να ξεκινήσει…

Στο SlotApp, μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες ο ένας για τον άλλον. Παίζοντας και κερδίζοντας σε διασκεδαστικά παιχνίδια προσοχής, ταχύτητας και μνήμης ή και ερωτήσεις γνώσεων,καταφέρνουμε να «ξεκλειδώνουμε» σιγά σιγά ο ένας τον άλλον για να γνωριστούμε καλύτερα.

Αναλυτικότερα…

Το παιχνίδι μας «ξεκλειδώνει», στη νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης SlotApp

Κάθε φορά που κερδίζω ένα παιχνίδι, μαθαίνω κάτι για τον άλλον παίκτη, όπως ποιο είναι το μότο του, τα ενδιαφέροντα, η ηλικία κτλ. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος ένα δικό μου στοιχείο.

Όγδοο και τελευταίο στοιχείο πάντα είναι η εικόνα- φώτο προφίλ του χρήστη, η οποία φαίνεται πλέον καθαρά για εμάς. Έχοντας μάθει,λοιπόν, τα πάντα ο ένας για τον άλλον, το chat ανοίγεται για εμάς. Είναι η επιβράβευσή μας, να εξελίξουμε αν το θέλουμε, τη γνωριμία αυτή!

Παιχνίδι, μυστήριο, ανταγωνισμός και νέες γνωριμίες συνδυάζονται σε μια εφαρμογή, κάνοντάς το SlotAppμια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που θες να τη δοκιμάσεις…

 

Πρόσφατα έφθασε μέχρι και το νούμερο 15 στην κατηγορία social networking του ελληνικού AppStore, είναι δωρεάν και είναιαπό σήμερα διαθέσιμη και στο GooglePlay!

iOS:appsto.re/gr/2LEoeb.i

Android: play.google.com/store/apps/details?id=com.slotapp.app&hl=en

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής: slotapp.co/