Η Warply πρωτοπορεί και λανσάρει νέα υπηρεσία “Keyboardpayments” για συναλλαγές μέσω messagingapps

    Από: Startup Team

Αλλάζει ριζικά τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές

 

Η Warply, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, λανσάροντας τη νέα καινοτόμα λύση του KeyboardPayments για mobile και p2p συναλλαγές μέσω όλων των messagingapps, όπως το Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, Telegram κα. Πρόκειται για μια ακόμη παγκόσμια πρωτοπορία τηςWarply – αποκλειστικά για MobileBanking εφαρμογές – που προσφέρει στην κάθε συνεργαζόμενη τράπεζα τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες MobileBanking μέσα από τα messagingapps όπου βρίσκονται και οι πελάτες της.

Μέσω του WarplyKeyboardPayments οι καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές γίνονται αμεσότερες και πιο φιλικές στο χρήστη, συνδυάζοντας ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και ένα πολύ φιλικό UI. Ο χρήστης πρέπει απλά να κάνει ένα update της MobileBanking εφαρμογής του, η οποία έχει ενσωματωμένο το WarplyKeyboardPayments και μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του μέσα από τα messagingapps που χρησιμοποιεί, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει άλλη εφαρμογή ή να μπει σε νέο webpage.

Η λειτουργία του WarplyKeyboardPayments είναι πολύ απλή, καθώς ο χρήστης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας μέσα στο messagingapp, ενεργοποιεί το KeyboardPayments, επιλέγει το όνομα του φίλου του όπου θέλει να μεταφέρει χρήματα, επιλέγει το πόσο που επιθυμεί και ολοκληρώνει τη συναλλαγή μέσα από το chattingapp, χωρίς να μεταβεί σε άλλη εφαρμογή.

Με τη χρήση του WarplyKeyboardPayments ο χρήστης έχει συναλλαγές με ασφάλεια καθώς η υπηρεσία του KeyboardPayments ενσωματώνεται και βασίζεται στις υποδομές της Τράπεζας.

ToWarplyKeyboardPayments μπορεί πολύ εύκολα να διασυνδεθεί με τα MobileBankingApp όλων των τραπεζών, με την ενσωμάτωση του WarplySDK στην τραπεζική εφαρμογή, ενώ διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα εικαστικής διαμόρφωσης σύμφωνα με την εικόνα της κάθε τράπεζας.

Η νέα υπηρεσία ήρθε σαν «απάντηση» στην ανάγκη των χρηστών smartphone, οι οποίοι στην Ελλάδα καταναλώνουν το 60% του mobile χρόνου τους σε εφαρμογές messaging (περίπου 1.2 ώρες καθημερινά), ποσοστό που σε χώρες του εξωτερικού είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ήδη το Warply Keyboard Payments έχει επιλεγεί από τράπεζες του εξωτερικού που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Δείτε το video: