Τα χειρότερα λάθη που μπορείς να κάνεις σε μια συνέντευξη για δουλειά

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Στάθηκες λοιπόν αρκετά τυχερός και μέσα στο κατακαλόκαιρο σε κάλεσαν επιτέλους από εκείνη την εταιρεία που είχες στείλει το βιογραφικό σου μερικούς μήνες πριν. Να η ευκαιρία σου. Πρέπει όμως να πας καλά προετοιμασμένος στη συνέντευξη και σίγουρα να μην πέσεις στις παγίδες που πέφτουν οι περισσότεροι. Ειδικά, οι πρωτάρηδες.

Ιδού λοιπόν τα 5 χειρότερα αλλά και πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι νέοι σε μια συνέντευξη για δουλειά και πρέπει να αποφύγεις αν θες από Σεπτέμβριο να είναι πιο ενδιαφέρουσα η καθημερινότητά σου.

> Εμφανίζονται 20 λεπτά νωρίτερα απ’ το ραντεβού. Μην το κάνεις αυτό. Απλά ασκεί πίεση σε αυτόν που θα σου πάρει τη συνέντευξη και δεν το θες. Πέντε λεπτά νωρίτερα είναι αρκετά για να δώσεις καλή εντύπωση.

>Διαπραγματεύονται τον μισθό τους απ’ την πρώτη συνάντηση. Αυτό το κομμάτι είναι καλύτερα να το αφήσεις για τη δεύτερη συνάντηση ή για αρχή να περιμένεις να το θίξει ο συνεντευξιαστής.

> Στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα επισυναπτόμενο σε email. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό αλλά το κακόβουλο λογισμικό είναι «πονοκέφαλος» για πολλές εταιρείες. Προτίμησε ένα URL του LinkedIn.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com