Το Οpen Coffee Kavala επιστρέφει την Παρασκευή 22/9!

    Από: Startup Team

Το Οpen Coffee Kavala μετά την τελευταία επιτυχημένη συνάντηση του Μαϊου «φόρτισε» μπαταρίες το καλοκαίρι και επιστρέφει την Παρασκευή 22/9 στο Kavala Urban Center, το οποίο στεγάζεται στην Δημοτική Καπναποθήκη στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Θέμα της συνάντησης: «Πρωτοβουλίες νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη”.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και μετά το τέλος των ομιλιών θα έχουμε χρόνο για networking σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ποιοι θα μιλήσουν;

Στην φθινοπωρινή συνάντηση στη σκηνή του Open Coffee Kavala τέσσερις φιλόδοξοι και δημιουργικοί νέοι θα μοιραστούν μαζί μας τι ετοιμάζουν τον προσεχή χειμώνα στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

  • Αντώνης Σπυριδάκης | Lead Organiser at Startup Weekend Kavala

H Καβάλα στο επίκεντρο της επιχειρηματικότητας με το Startup Weekend. Τι πρόκειται να συμβεί; Γιατί να συμμετέχει κάποιος; Ερωτήσεις που μπορεί να τις απαντήσει ο διοργανωτής του πρώτου Startup Weekend στην πόλη της Καβάλας.

  • Δημήτρης Γιαννακούδης | Xanthi TechLab Coordinator

Η ομιλία του θα παρουσιάζει το νέο προγραμμα s.t.e.a.m του Xánthi TechLab καθώς και το διαγωνισμό First Lego League που θα είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το First Lego league είναι εκπαιδευτική ρομποτική και απεθυνέται σε όμαδες από όλη την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

  • Κασσιανή Νικολοπούλου & Ανδρέας Σένδρος | ΣΦΗΜΜΥ Organising Team

“Εngineers have no limits”: Η Κασσιανή και ο Ανδρέας θα μας παρουσιάσουν το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στην Ελλάδα. Το ΣΦΗΜΜΥ θα διεξαχθεί στην Ξάνθη στις 27–29 Οκτωβρίου.

Είσαι νέος με πρωτότυπες ιδέες; Ψάχνεις τους τρόπους να τις υλοποιήσεις; Τότε σίγουρα πρέπει να παρευρεθείς στην φθινοπωρινή συνάντηση του Open Coffee Kavala.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, χωρίς κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους.

Ακολούθησε μας στο facebook και μείνε συντονισμένος!