Η Oracle παρουσιάζει νέα προγράμματα που μετασχηματίζουν τους τρόπους με τους οποίους οι πελάτες αγοράζουν και χρησιμοποιούν υπηρεσίες Cloud

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Η Oracle ανακοινώνει χαμηλότερες τιμές, αυξημένη απόδοση και περισσότερη αυτοματοποίηση, παρέχοντας στους πελάτες το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας!

Σε ζωντανή εκδήλωση, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και CTO της Oracle, ανακοίνωσε νέα προγράμματα που μειώνουν τα κόστη παρέχοντας αυξημένη αυτοματοποίηση και ευελιξία, και επιτρέπουν στους πελάτες να αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τις επενδύσεις τους σε λογισμικό της Oracle.  Στα νέα προγράμματα για το Oracle Cloud περιλαμβάνονται τα Bring Your Own License to PaaS και Universal Credits.

Ο Ellison δήλωσε: «Μετασχηματίζουμε πλήρως τους τρόπους με τους οποίους όλες οι εταιρείες αγοράζουν και χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud, παρέχοντας ευελιξία και επιλογές. Σήμερα, συνδυάσαμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές με τη μέγιστη απόδοση και την περισσότερη αυτοματοποίηση για να πετύχουμε χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για τους πελάτες μας.»

Παρά το γεγονός ότι οι οργανισμοί είναι πρόθυμοι να κάνουν τη μετάβαση στο cloud, πολλοί δεν το έχουν κάνει ακόμα, εξαιτίας εμποδίων που τους έχουν αναγκάσει να επιλέξουν μεταξύ ευελιξίας και χαμηλότερου κόστους.  Βρίσκονται αντιμέτωποι με την πολυπλοκότητα του cloud και την αδυναμία εξισορρόπησης των δαπανών ανάμεσα σε διαφορετικές υπηρεσίες. Επίσης, οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν το εμπόδιο της περιορισμένης ορατότητας και ελέγχου επί των δαπανών για το cloud. Μέχρι τώρα, δεν έχουν μπορέσει να αξιοποιήσουν πλήρως τις επενδύσεις τους σε λογισμικό on premises στο cloud, καθώς είναι περιορισμένοι σε υπηρεσίες IaaS ή θυσιάζουν βασικές δυνατότητες των βάσεων δεδομένων στο επίπεδο των υπηρεσιών PaaS.  Τα νέα προγράμματα της Oracle για το cloud εστιάζουν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες όσον αφορά στην υιοθέτηση του cloud, βελτιώνοντας και απλοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους αγοράζουν και χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud.

Bring Your Own License to Oracle Database PaaS: Εξασφαλίζει αυξημένη αξία χάρη στη φορητότητα των αδειών χρήσης

Επί του παρόντος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν στις υπηρεσίες Oracle IaaS τις άδειες χρήσης που διαθέτουν για το δικό τους on premises περιβάλλον. Σήμερα, η Oracle επεκτείνει τις προσφερόμενες δυνατότητες, καθώς δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν εκ νέου τις υφιστάμενες άδειες λογισμικού για τις υπηρεσίες Oracle PaaS, συμπεριλαμβανομένων των Oracle Database, Oracle Middleware, Oracle Analytics και άλλων. Οι πελάτες που διαθέτουν υφιστάμενες άδειες χρήσης για on premises περιβάλλον μπορούν να αξιοποιήσουν την επένδυσή τους για να χρησιμοποιήσουν το Oracle Database Cloud καταβάλλοντας ένα μόνο μέρος της παλιάς τιμής για τις υπηρεσίες PaaS. Η Oracle Database σε περιβάλλον Oracle IaaS εκτελείται ταχύτερα και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας στον κλάδο. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να μειώσουν ακόμα περισσότερο τα κόστη διαχείρισης και λειτουργίας που απαιτούνται για τη συντήρηση του περιβάλλοντος εσωτερικής εγκατάστασης, αξιοποιώντας αυτήν την αυτοματοποίηση που προσφέρουν οι υπηρεσίες PaaS.

Universal Credits: Ευελιξία στις επιλογές για την αγορά και χρήση υπηρεσιών Oracle PaaS και IaaS

Η Oracle παρουσιάζει το Universal Credits, το πιο ευέλικτο μοντέλο αγοράς και χρήσης υπηρεσιών cloud που υπάρχει στην αγορά.  Με το Universal Credits, οι πελάτες έχουν μία και μοναδική σύμβαση που τους εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις σημερινές και μελλοντικές υπηρεσίες Oracle PaaS και IaaS, που καλύπτουν το Oracle Cloud και το Oracle Cloud at Customer.  Οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση κατ’ απαίτηση σε όλες τις υπηρεσίες, καθώς και το πλεονέκτημα του χαμηλότερου κόστους για τις προπληρωμένες υπηρεσίες.  Επιπλέον, έχουν την ευελιξία να κάνουν αναβάθμιση, επέκταση ή μετακίνηση υπηρεσιών σε άλλα κέντρα δεδομένων, με βάση τις απαιτήσεις τους. Με το Universal Credits, οι πελάτες αποκτούν την ευελιξία να αλλάζουν τις υπηρεσίες PaaS ή IaaS που χρησιμοποιούν χωρίς να χρειάζεται να ενημερώνουν την Oracle. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης καθώς μπορούν να αξιοποιούν τα υπάρχοντα σετ credits για το cloud για τις νέες υπηρεσίες που γίνονται διαθέσιμες.

Τα νέα προγράμματα Universal Credits και Bring Your Own License to PaaS της Oracle θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Αυτά τα προγράμματα καλύπτουν τα Oracle Cloud και Oracle Cloud at Customer.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr