Η τεχνολογία του 3D Printing συναντά τη μόδα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια, συναντάμε στα σαλόνια υψηλής ραπτικής μεγάλους οίκους μόδας όπως τον οίκο Chanel ή τον οίκο Iris Van Herpen να παρουσιάζουν ενδύματα που ενσωματώνουν στοιχεία που κατασκευάζονται με τη τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, το γνωστό 3D printing.

Οι εταιρείες υλικών και εκτυπωτών εργάζονται πάνω σε νέα υλικά και τεχνικές, τα οποία θα είναι κατάλληλα για τη δημιουργία ενδυμάτων και αξεσουάρ. Στο πλαίσιο αυτό, πρώτη στην Ελλάδα, η εταιρία 3D edge («Οι Ειδικοί στο 3D Printing») σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Μαριαφλώρα Lehec και τη ΣΟΜΦ, παρουσιάζουν μια σειρά ενδυμάτων για το καλοκαίρι 2018, μοναδικής αισθητικής, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία του 3D Printing.

H δημιουργικότητα της ΣΟΜΦ και η γνώση της τεχνολογίας και του 3D Printing της 3D edge, συνέθεσαν ένα αποτέλεσμα που θα συζητηθεί και θα οδηγήσει την Ελληνική Μόδα και τους Έλληνες δημιουργούς σε νέα μονοπάτια δημιουργίας.

Οι δυνατότητες της 3D εκτύπωσης, στη Μόδα -και όχι μόνο- είναι αστείρευτες. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη νέα συλλογή της ΣΟΜΦ με -εκτυπωμένα από 3D Printers- elements στην έκθεση NGFS την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, 20.00, στο παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών!

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου».

 

Δείτε περισσότερα: 3dedge.eu/en/content/12-fashion#