TEDxPatras 2017: Μάθε τους πρώτους ομιλητές & κάνε κράτηση!

    Από: Startup Team

Μόνο λίγες ημέρες έχουν απομείνει για το TEDxPatras 2017! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Royal Theater, όπου θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από «στιγμές». Mια “στιγμή” είναι αρκετή για να μετατρέψει μια ήττα σε νίκη (ή μια νίκη σε ήττα), για να καθορίσει ένα αποτέλεσμα, για να τελειώσει μια μάχη, αλλά και για να αρχίσει έναν πόλεμο ή…έναν “πόλεμο”.

H αστυνομικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, ο εξειδικευμένος χειρουργός Σάββας Χειρίδης, η φωτορεπόρτερ Άννα Παντελιά,  η ηθοποιός και μεταγλωττίστρια Βούλα Κώστα, το δίδυμο των bike travelers Cyclolenti, ο  CEO της εταιρίας Innoetics Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Σωτήρης Κωβός και ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Χατζηνίκος είναι οι ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι… στιγμής και είναι μόνο οι μισοί. Με εντατικό ρυθμό, τις ημέρες που απομένουν θα ανακοινωθούν τόσο τα ονόματα των υπόλοιπων ομιλητών, όσο και λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπειρίες, τα εργαστήρια και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές του TEDxPatras 2017. Γιατί όλα – ομιλίες, εμπειρίες, εργαστήρια, γεύσεις – είναι… «Στιγμές»!

Αν ήρθε η… στιγμή να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας εισιτήριο, η διαδικασία είναι απλή. Χρειάζεται μόνο μια… στιγμή, από το γραφείο, το σπίτι, ακόμη και από το κινητό σας για να ακολουθήσετε τα απαραίτητα βήματα που θα σας οδηγήσουν στον κόσμο του TEDx, στο Royal Theatre το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ!

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία απόκτησης των εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ: 2017.tedxpatras.com

Facebook: www.facebook.com/tedxpatras

Twitter: www.twitter.com/tedx_patras

Instagram: www.instagram.com/tedxpatras/

Email: info@tedxpatras.com