754 μόνιμες θέσεις με 3 προκηρύξεις μέχρι τέλος του έτους

    Από: Startup Team

Τρεις νέες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό βρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΠ σε διάφορους φορείς. Οι νέοι αυτοί διαγωνισμοί θα ανακοινωθούν σταδιακά το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του 2017 και θα αφορούν τους ακόλουθους οργανισμούς

633 σε σωφρονιστικά ιδρύματα

Για τα τέλη του έτους μεταφέρεται η νέα προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείο προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Στο site της Διαύγειας δημοσιεύτηκε απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου με την οποία και καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ.

68 στο υπουργείο Πολιτισμού

Το αίτημα για την πρόσληψη 68 μόνιμων υπαλλήλων που έχει στείλει το υπουργείο Πολιτισμού αφορά, μεταξύ άλλων, θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες, καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε φορείς όπως Κρατική σχολή Ορχηστικής τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης. Το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκεται ήδη στα γραφεία του ΑΣΕΠ για επεξεργασία και αναμένεται να σταλεί για ΦΕΚ το αμέσως επόμενο διάστημα.

53 μόνιμοι σε 4 φορείς

Θέμα χρόνου είναι η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο της νέας προκήρυξης 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 53 μόνιμοι σε 4 φορείς του Δημοσίου. Η Ανεξάρτητη Αρχή συγκέντρωσε σε μία προκήρυξη τα αιτήματα των 4 φορέων που αφορούν σε 8 θέσεις ΠΕ Ιατρών στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.), 15 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 27 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη νέα προκήρυξη θα «τρέξει» στα μέσα Νοεμβρίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr