Marketing on the GO. Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στον Amagi Radio.

    Από: Startup Team

Μία νέα ραδιοφωνική εκπομπή για την επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ ξεκινάει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο web radio του Amagi, με οικοδεσπότη τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

H ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» θα παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies και με καλεσμένους θα αναλύει θέματα για την επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο 14.00-16.00 ζωντανά με χορηγούς επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Starup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application