ΣΕΚΕΕ: Ελληνική Συμμετοχή στο Mobile World Congress Americas 2017 (SF 12-14 Σεπτεμβρίου)

    Από: Startup Team

Πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΚΕΕ, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS powered by Samsung, συνάντηση για τον απολογισμό της ελληνικής αποστολής στην έκθεση – συνέδριο Mobile World Congress Americas (MWCA) 2017, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αμερικανική ήπειρο από 12-14 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο ΣΕΚΕΕ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία γέφυρας και σημείων επαφής των ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων με το οικοσύστημα της καινοτομίας της Δυτικής ακτής, στο πλαίσιο της ανάδειξης των ελληνικών εξωστρεφών και καινοτόμων επιχειρήσεων αλλά και του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Ο ΣΕΚΕΕ αναπτύσσει πρωτοβουλίες και συνέργειες σε μια κατεύθυνση για προβολή και παρουσία των μελών του και των υπηρεσιών τους στο διεθνές στερέωμα, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και στο μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η ελληνική συμμετοχή και διοργάνωση στο MWCA 2017, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΚΕΕ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και υπό την αιγίδα των υπουργείων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και  Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς επίσης και του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Συμμετείχαν οι εταιρείες Accesspal, Crossmobile, Meazon, MLS, Motivian, Talentcards, Telenavis, Virtual Trip και Yodeck, σε μια επιχειρηματική αποστολή συνολικά 15 ατόμων.