Το 9ο Forum Διαχείρισης Κινδύνων και Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών της ΕΕΔΕ στις 31 Οκτωβρίου

    Από: Startup Team

Το Risk Management & Compliance Forum διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με το PRMIA (Professional Risk Managers Association) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ). Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αποτελώντας την κορυφαία συνάντηση στο χώρο της Διαχείρισης Κινδύνων και της Συμμόρφωσης στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Έμπειρα στελέχη του τραπεζικού χώρου θα αναλύσουν σε δύο ενότητες τα θέματα αποτελεσματικής διαχείρισης των προβληματικών απαιτήσεων, τις εξελίξεις στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο, τις στρατηγικές διαχείρισης και τις πλατφόρμες υποστήριξης και παρακολούθησης του εγχειρήματος μείωσης των δανείων σε καθυστέρηση.  Θα αναλυθούν, ακόμα οι νέες ρυθμιστικές προκλήσεις και τα Stress Tests, το νέο Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS 9), και οι απαιτούμενες αλλαγές στις πολιτικές, διαδικασίες και υποδομές των Τραπεζών, ενώ θα ακολουθήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης στελεχών CRO & CFO.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με τη χορηγία των: Accenture, Clayton Euro Risk, Deloitte, EY, Moody’s Analytics και SAS. Υποστηρικτές οι: Mellon Group of Companies, ΟΤΕ και Τειρεσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: Direction Business Network και Manager. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: BusinessNews.gr, Advertising.gr και Crisis Monitor. Τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης: www.eede.gr/uploads/files/eip_risk2017_program.pdf