Με Εξαιρετική Επιτυχία η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS

    Από: Startup Team

Οι Καλύτεροι Μαθητές της Ελλάδας στα Καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης

Αθήνα, 17.10.2017. Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, στο RADISSON BLU PARK Hotel. Εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές και γονείς είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους διακεκριμένων Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας και να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Kαλύφθηκαν θέματα σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος σπουδών και διαβίωσης.  Μεγάλη έμφαση δόθηκε από τους Βρετανούς στη χρηματοδότηση των σπουδών μέσω των κρατικών φοιτητικών δανείων και επιδοτήσεων και για BACHELOR και για MASTER που προσφέρει η χώρα στους φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα εγγραφούν τα επόμενα χρόνια στα κρατικά της Πανεπιστήμια και μάλιστα χωρίς τα προνόμοια αυτά να επηρεάζονται καθόλου από το BREXIT.

Με τη συμβολή των Βρετανών απεσταλμένων οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν παρουσιάσεις και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά όλα τα θέματα που αφορούν στις σπουδές.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την άμεση σύνδεση των Βρετανικών πτυχίων με την αγορά εργασίας και τις διαχρονικές δυνατότητες εργασίας στη Βρετανία που έχουν οι πτυχιούχοι αυτοί, ανεξάρτητα από ποιά χώρα προέρχονται.

O Harry Abbot, εκπρόσωπος του University of Portsmouth, σχολίασε για την εκδήλωση:

Με Εξαιρετική Επιτυχία η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS

“Το event ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο. Οι μαθητές και οι φοιτητές που μας προσέγγισαν ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι για τα θέματα σπουδών στη Μ.Βρετανία. Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παρουσιάσεις μας, ενώ η διοργάνωση υπήρξε άψογη”

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη BRITISH OPENDAYS και θέλουν να ενημερωθούν για ότι αφορά στις Σπουδές στη Μ. Βρετανία μπορούν να περάσουν από τα γραφεία των διοργανωτών της Έκθεσης (Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK, Λ.Βασιλίσσης Σοφίας 84, στάση Μέγαρο Μουσικής, τηλέφωνο 210-7488131), ώστε να παραλάβουν την ειδική τσάντα με όλο το ενημερωτικό υλικό της Έκθεσης και με τα αναλυτικά προσπέκτους Πανεπιστημίων.