Τι θα δούμε στο πρώτο TEDxLamia!

    Από: Startup Team

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το πρώτο TEDxLamia που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο νέο βιοκλιματικό κτήριο της ΔΕΥΑ Λαμίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυνατές αφηγήσεις, να εμπνευστούν από καινούργιες ιδέες και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Στόχος των διοργανωτών είναι να αναδειχθεί η έννοια της “Συνέργειας” μέσα από μία ξεχωριστή εκδήλωση που θα περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω!

All day long

Κλείνοντας το εισιτήριό σας εδώ, έχετε εξασφαλίσει πλέον τη συμμετοχή σας στην ολοήμερη εκδήλωση! Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου με τις ομιλίες να ξεκινούν στις 12:00, ενώ η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να τελειώσει στις 20:00. Αναρωτιέστε τι θα κάνετε στα διαλείμματα των ομιλιών ή που θα φάτε; Η διοργανωτική ομάδα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τακτικά γεύματα από το πρωινό, το δεκατιανό, το μεσημεριανό με έναν πλούσιο μπουφέ, μέχρι τα αναψυκτικά, τους καφέδες, τα ποτά και τη μπύρα σας κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

12 δυνατές ομιλίες

Χαρισματικοί ομιλητές, πρεσβευτές της “Συνέργειας”, θα μοιραστούν βιωματικές εμπειρίες στην κεντρική σκηνή του TEDxLamia. Άτομα από διάφορους χώρους όπως του αθλητισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του θεάτρου θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν προβληματισμούς, συγκινήσεις και να μεταδώσουν την ιδέα της συνέργειας, η οποία μπορεί να αποφέρει αποδοτικότερα αποτελέσματα και να απογειώσει τις συλλογικές δράσεις! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ σχετικά με τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί.

Μοναδικά performances

Το “E” στον όρο “TED” δηλώνει την ψυχαγωγία (entertainment), γι΄αυτό και επιστρατεύτηκαν μοναδικοί performers που με το ταλέντο τους θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στη σκηνή του TEDxLamia. Το πάντρεμα μουσικής, χορού, παράδοσης και γέλιου θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εμπειρία που προσφέρει το TEDxLamia. Τις μέρες που απομένουν θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Ένας ιδιαίτερος παρουσιαστής

Σε ένα TEDx event δεν μπορεί με τίποτα να λείπει ένας παρουσιαστής. Ο άνθρωπος δηλαδή που συντονίζει, ανακοινώνει τους ομιλητές και διατηρεί θερμό το κοινό, δίνοντας τον κατάλληλο ρυθμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Σάββας Πούμπουρας, θα σας υποδεχτεί από την σκηνή του TEDxLamia αναλαμβάνοντας αυτό το ρόλο. Ο αυθορμητισμός του, το χιούμορ του και η θετική του αισιόδοξη διάθεση είναι αυτά που ξεχωρίσαμε πάνω του! Δείτε τον στο βίντεο που ετοιμάσαμε να δημιουργεί το “Synergy Drink”, όπως το αποκαλεί ο ίδιος και να σας καλεί να το δοκιμάσετε κι εσείς μαζί του στις 11 Νοεμβρίου.

Δημιουργικά workshops

Ο χώρος της ΔΕΥΑΛ θα μεταμορφωθεί και θα αποκτήσει τις δικές του ενότητες που αφορούν την Τεχνολογία και το Σχέδιο. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ευφάνταστα εργαστήρια, να πειραματιστείτε, να παίξετε, να συνομιλήσετε προσωπικά με τους ομιλητές και να γεμίσετε γνώσεις και ιδέες. Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με κεντρικό θέμα την Τεχνολογία και την Τέχνη θα σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε στη διάρκεια των διαλειμμάτων!

After Party

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ένα μοναδικό πάρτυ ώστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Άλλωστε, μία απολαυστική βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά. Σε συνεργασία με το Johnnie Walker, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε φοβερές γεύσεις κοκτέιλ και να χορέψετε με pop rock ακούσματα.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας εδώ ή να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ, Αβέρωφ 5, Λαμία.

 

Σας περιμένουμε!

 

Η ομάδα του TEDxLamia

Πρόγραμμα:

Τι θα δούμε στο πρώτο TEDxLamia!