5ο Startup Weekend Volos | 24-26 Νοεμβρίου 2017

    Από: Startup Team

Η διοργάνωση του 5ου Volos Startup Weekend είναι γεγονός. Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Απευθύνεται σε άτομα με ταλέντο και δημιουργικότητα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια. Το Startup Weekend της πόλης του Βόλου ήταν από τα πρώτα Startup Weekend που έχουν διοργανωθεί στην χώρα μας και το μόνο που αριθμεί 5 μοναδικές εκδηλώσεις. Μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει σε αυτό πάνω από 400 άτομα από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωσή θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Νοεμβρίου στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πεδίον Άρεως,

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο,οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής.

Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς τους συνεργάτες.

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε επιπλέον πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: volos@startupweekend.org Για περαιτέρω λεπτομέρειες της εκδήλωσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ, καθώς και την σελίδα στο Facebook εδώ.