Τα βασικά βήματα για την έναρξη μιας εταιρίας, από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College

    Από: Startup Team

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Mediterranean College-Lecture Hall (18.00-20.00)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έχεις σκεφτεί μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα και είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο επαγγελματικό σου «άνοιγμα»! Γνωρίζεις ποια είναι τα πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνεις και οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις σαν νέος επιχειρηματίας;

Σε αυτά και σε πολλά ακόμη βασικά ερωτήματα, έρχεται να δώσει απαντήσεις η Παρουσίαση με θέμα: «Starting Up: Ξεκινώντας την επιχείρηση σου» που διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία Startyouup.

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με ομιλητές διακεκριμένα στελέχη της Startyouup:

 

  • Ο κ. Δημήτρης Μπόζος -Founder Business Planning & Development
  • Ο κ. Κώστας  Κατσατούρας -Founder – COO
  • Η κα. Μαριάνθη Κούμπη-Head of Legal Department

 

Η StartYouUp δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή του συνόλου των αναγκαίων υπηρεσιών μιας σύγχρονης επιχείρησης(Accounting/Tax, Legal, Corporate identity Design, Web Design, Digital Marketing) και ειδικεύεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι βασικοί άξονες της παρουσίασης με θέμα: «Ξεκινώντας την επιχείρηση σου, Starting Up» θα είναι η νομική & φορολογική έναρξη μιας επιχείρησης, ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, καθώς και το Digital Marketing plan μιας εταιρίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, αλλά και φοιτητές άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε επαγγελματίες καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ