Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Personal, Team & Executive Coaching!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το personal, team & executive coaching!

Η λέξη “coach” χαρακτηρίζει τις πολύ παλιές μεθόδους μεταφοράς (stagecoach, rail coach κ.α.) άρα μεταφορικά “coach” θα πει η μεταφορά κάποιου από ένα σημείο “Α” σε ένα άλλο σημείο “Β”. Το coaching σημαίνει την εξέλιξη και την αλλαγή από μια τωρινή κατάσταση σε μία άλλη. Έτσι λοιπόν, το coaching είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί μια σύνθεση γνώσεων, τεχνικών και εμπειρίας που βοηθάει τον σύγχρονο άνθρωπο να αναπτύξει ο ίδιος τον εαυτό του και να υλοποιήσει τους στόχους τους οποίους θέτει. Το Coaching δεν έχει καμία σχέση με την συμβουλευτική, την ψυχοθεραπεία ή το mentoring. Είναι μια μέθοδος που απευθύνεται σε αλλαγές στην προσωπική, επαγγελματική ζωή, αλλά και στη βελτίωση της δυναμικής μιας επαγγελματικής ομάδας.

Καλεσμένη στο studio του Amagi είναι η Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος και Executive, Team & Leadership coach, πιστοποιημένη ως Associate Certified Coach (A.C.C.) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία International Coaching Federation (I.C.F)., όπου μαζί με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, θα συζητήσουν για το πώς μπορεί ένας Coach να βοηθήσει έναν σύγχρονο επαγγελματία να εξελιχθεί.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

 

Marketing on the GO: Σάββατο 18/11/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

 

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

 

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

 

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application