Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Κέντρα Ξένων Γλωσσών και μάρκετινγκ!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Ποιότητα ή μόνο χαμηλή τιμή;

Η ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι σήμερα μια από τις βασικότερες προτεραιότητες κάθε  Έλληνα, ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Η γνώση των ξένων γλωσσών και ειδικά των αγγλικών είναι το εισιτήριο για την επαγγελματική του αποκατάσταση. Όμως, παρ’ ότι η δημόσια εκπαίδευση περιλαμβάνει την εκμάθηση ξένων γλωσσών, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών είναι αυτά που για χρόνια έχουν αναλάβει το βασικό έργο αυτής της διδασκαλίας και έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των γονέων.

Καλεσμένος στο studio του Amagi είναι ο Διονύσης Πετρόπουλος, MSc Μηχανολόγος Ναυπηγός με σπουδές στην Αγγλία και πολυετή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες στις πωλήσεις καθώς και την υποστήριξη μετά την πώληση. Από το 2002 διευθύνει τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Καλανδράνη, 2ης γενιάς, με 55 χρόνια παρουσίας στην Κυψέλη. Είναι ενεργό μέλος του δικτύου QLS και ηγείται της ομάδας Promotion που έχει σαν ευθύνη την ανάδειξη της ταυτότητας του QLS στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Μαζί με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, θα συζητήσουν για το πώς μπορεί ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών μπορεί να είναι κερδοφόρο και πώς μπορεί να κάνει αποτελεσματικό μάρκετινγκ.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

 

Marketing on the GO: Σάββατο 25/11/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

 

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

 

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

 

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application