Επιχειρηματική Αποστολή ΝΕ στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

    Από: Startup Team

Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας- ΝΕ σας προσκαλεί σε μια εξαιρετική επιχειρηματική αποστολή το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία πρότυπο στον χώρο του Ζύθου και της ελληνικής οικονομίας , την Ζυθοποιοία Μακεδονιας – Θράκης ΑΕ ! Στην την Ζυθοποιοία Μακεδονιας – Θράκης ΑΕ θα μας υποδεχθεί κύριος Κρις Χρυσοχοΐδης Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της TUVUNU Α.Ε. όσο για το θέμα της ομιλίας θα είναι «Καινοτομία και Επιχειρείν».

www.verginabeer.com/el/

www.tuvunu.com/

Η συμμετοχή για για όλους που καλύπτει το κόστος για την μετάβαση και την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη είναι 20 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι Τέταρτη 13 Δεκεμβρίου

Η Εκδρομή- ομιλία αυτή είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να συσφίξουν τα μέλη μας παραπάνω τις σχέσεις τους αλλά και για τους φίλους μας να μας γνωρίσουν, να ανταλλάξουμε απόψεις και και να προωθήσουμε την δικτύωση και την συνεργασία!
Για συμμετοχές παρακαλώ δηλώστε στην παρακάτω φόρμα :

clubne.com/επιχειρηματική-αποστολή-νε-στην-ζυθο/

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε Μαζί μας στα 6944776041 Σταυρόπουλος Χρήστος και 6941599974 Τζίωγας Μπάμπης

Ελάτε να επιχειρήσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε νεανική επιχειρηματικότητα και το επιχειρείν σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που θα ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία !!

Πρόγραμμα:

  • 09:15  Αναχώρηση από Πλατεία Ελευθερίας
  • 12:15 Άφιξη στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης οπου θα γίνει ομιλία και ξενάγηση
  • 14:30 Αναχώρηση και  χρόνος για φαγητό στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής
  • 18:00 Ελεύθερος χρόνος για καφέ και ψώνια
  • 19:00 Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη
  • 22:00 Άφιξη στην θεσσαλονίκη

Προφίλ Εταιρείας

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1998. Γεννήθηκε όμως πολλά χρόνια πριν, από την αγάπη του εμπνευστή της για την Ελλάδα. Η ζύμωση για να δημιουργηθεί η μπύρα Βεργίνα και η ζυθοποιία ξεκίνησε στην ψυχή του Δημήτρη Πολιτόπουλου, που αποφάσισε να επενδύσει όλη του τη γνώση, την εμπειρία, τη δημιουργικότητα αλλά και την περιουσία στη χώρα του, στον τόπο του. Γιατί ως πολίτης του κόσμου ο ίδιος, δε δεχόταν μια χώρα σαν την Ελλάδα να μην έχει τη δική της ταυτότητα στην μπύρα.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Ελλάδα δε διέθετε ούτε μία, 100%, γνήσια ελληνική μπύρα αλλά περιοριζόταν στην παραγωγή ξενόγλωσσων σημάτων από τους πολυεθνικούς-κολοσσούς του κλάδου. Η νέα τότε μπύρα «Βεργίνα», ήταν ένα προϊόν από μια ελληνική εταιρεία, από ελληνικές πρώτες ύλες, από ελληνικά χέρια! Και το καλύτερο από όλα; Είναι μια εξαιρετική μπύρα, αναγνωρισμένη μεταξύ των καλύτερων lager στον κόσμο! Η αποδοχή ήταν απρόσμενα εγκάρδια όπου κι αν προσφερόταν, από τα beach bars της Αυστραλίας έως τα καλύτερα gourmet εστιατόρια της Νέας Υόρκης! Στην ίδια την Ελλάδα όμως, αυτή η ιδέα ήρθε να ταράξει τα νερά μιας παγιωμένης κατάστασης, απόλυτα ελεγχόμενης από τις ξένες πολυεθνικές. Έτσι ξεκίνησε ένας πολύχρονος και άνισος αγώνας που τελικά μας δικαίωσε και έγινε έμπνευση για πολλές μικρές, ανεξάρτητες ελληνικές ζυθοποιίες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Σήμερα η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης απασχολεί περισσότερους από 100 ανθρώπους στις εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, έχουν μετεξελιχθεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης διαφόρων τύπων μπύρας, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις (ISO 22000 από την TUV Hellas, Agro 2.1 & 2.2 από την QMS cert.).

Παρακολουθώντας και προλαβαίνοντας τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς μπύρας, η «Βεργίνα» έχει συμπεριλάβει μια εκτενή γκάμα εταιρικών σημάτων και specialty beers, όπως η «Βεργίνα Κόκκινη», η «Βεργίνα Πορφύρα» και η «Βεργίνα Weiss», ενώ μια νέα γενιά από εποχικές και specialty μπύρες αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική και ξένη αγορά.