Η PayPal επεκτείνει τη δυνατότητα πληρωμής σε App Store, Apple Music, iTunes και λοιπές εφαρμογές & digital υπηρεσίες σε άλλες έξι Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας

    Από: Startup Team

Από σήμερα, οι πελάτες της PayPal θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον PayPal λογαριασμό τους για να πληρώσουν με ασφάλεια για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και digital υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες προς λήψη από App Store, Apple Music, iTunes και *iBooks, μέσω των iPhone, iPad, iPod touch και Mac, ή των iTunes από το PC τους. Η εν λόγω πρόσφατη επέκταση αφορά την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Φινλανδία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία.

Η πληρωμή μέσω PayPal παραμένει μια απλή και εύκολη διαδικασία. Οι πελάτες που διαθέτουν μία νέα ή ήδη υπάρχουσα ταυτότητα Apple ID, μπορούν να επιλέξουν την «PayPal» ως μέθοδο πληρωμής από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους στις προαναφερθείσες εφαρμογές και υπηρεσίες. Μόλις επιλεχθεί η PayPal και γίνει η εισαγωγή των στοιχείων του λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η σύνδεση, όλες οι μελλοντικές συναλλαγές με το Apple ID του πελάτη θα χρεώνονται αυτομάτως στον PayPal λογαριασμό του. Αφορά, μεταξύ άλλων, αγορές εφαρμογών, μουσικών κομματιών, κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και βιβλίων, καθώς και οι συνδρομές Apple Music και ο χώρος αποθήκευσης iCloud. Η νέα αυτή δυνατότητα πληρωμής επιτρέπει απλές αγορές από όλες τις συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Apple TV και Apple Watch.

Η προσθήκη της PayPal δίνει μία νέα ασφαλή και εύκολη εναλλακτική στους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι μέχρι πρότινος μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες για τις ψηφιακές αγορές αγαθών του οικοσυστήματος της Apple.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το πως να ρυθμίσετε την επιλογή της PayPal, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το κάτωθι link: applepaymentpartner.com/el-gr/paypal_hlp

*Στις αγορές όπου είναι διαθέσιμη η εφαρμογή iBooks