Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Μάρκετινγκ στην εστίαση!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το Μάρκετινγκ στην εστίαση.

Η ελληνική αγορά εστίασης απάντησε στην κρίση με νέα καινοτομικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις του καταναλωτή, ενώ φαίνεται πως αντιστάθηκε σε αυτήν, υπηρετώντας το μοντέλο του value-for-money. Η ανάπτυξη της κατηγορίας του Café και τα εξειδικευμένα καταστήματα που δραστηριοποιούνται σήμερα, κάνουν το μάρκετινγκ αναγκαίο σύμμαχο των επιχειρηματιών που αναζητούν την διαφοροποίηση και την ανάπτυξη.

Καλεσμένη στο studio του Amagi είναι η Μάγδα Πειστικού, Σύμβουλος ανάπτυξης χώρων εστίασης. Διαθέτει μεταπτυχιακό στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ από το Οxford Brookes University στην Οξφόρδη και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στους τομείς του τουρισμού και του επισιτισμού σε ΙΕΚ, ΚΕ.Μ.Ε. και στο ΤΕΙ της Αθήνας. Παράλληλα, από το 2009 εργάζεται ως αρχισυντάκτης του περιοδικού Food Service. Από το 2006 εργάζεται ως εκπαιδευτής σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές τουρισμού και επισιτισμού. Τέλος η ίδια έχει βραβευθεί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος για τη συνεισφορά της στην εγχώρια μαζική εστίαση, έχει διακριθεί ως το πρόσωπο του μήνα από το παρατηρητήριο τουρισμού ενώ η βιογραφία της έχει φιλοξενηθεί στον διεθνή κατάλογο WHO IS WHO. Μαζί με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, θα συζητήσουν για το πώς μπορεί ένας χώρος εστίασης να εφαρμόσει αποτελεσματικό μάρκετινγκ.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

 

Marketing on the GO: Σάββατο 16/12/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application