Έρχεται η προκήρυξη για 200 μόνιμους φύλακες στο Υπ. Πολιτισμού

    Από: Startup Team

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 200 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού που αφορούν τις ειδικότητες ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη του διαγωνισμού απομένει η κατάθεση του επίσημου αιτήματος από το υπουργείο Πολιτισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επίσημο αίτημα αναμένεται να κατατεθεί στις αρχές του 2018. Θα ακολουθήσει η αποστολή της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο για να λάβει ΦΕΚ και στην συνέχει θα ξεκινήσει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των ενδιαφερόμενων.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις έχουν ήδη εγκριθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και αφορούν την κάλυψη 200 κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων στο ΥΠΠΟΑ.

Το συγκεκριμένο αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού, απεστάλη και στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να καθοριστεί ο αριθμό των θέσεων εργασίας, που πρόκειται να καλυφθούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι συγκεκριμένες θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε δεκατέσσερις (14).

Παράλληλα καθορίζεται ο αριθμός των θέσεων εργασίας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως ορίζουν οι διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε τρεις (3).

Η κατανομή των θέσεων.

Έρχεται η προκήρυξη για 200 μόνιμους φύλακες στο Υπ. Πολιτισμού

Πηγή: aftodioikisi.gr