Τι λένε οι προβλέψεις των επενδυτών του Bitcoin για το 2018

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Το 2017 ήταν μία καλή χρονιά για τους επενδυτές του Bitcoin και πιστεύουν ότι ο 2018 θα είναι ακόμη καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από την LendEDU. Σύμφωνα με την έρευνα, το 76,99% των επενδυτών του bitcoin, πιστεύουν ότι οι επενδυτικές αποδόσεις το 2018 θα ξεπεράσουν αυτές του 2017. Στο μεταξύ, το 74,69% των επενδυτών του Bitcoin σχεδιάζουν να αυξήσουν το μέγεθος της επένδυσής τους, την επόμενη χρονιά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 564 Αμερικανοί που έχουν επενδύσει σε bitcoin. Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό δείγμα, επομένως τα ευρήματα της έρευνας θα πρέπει να ερμηνευτούν με προσοχή.

Ωστόσο αληθεύει ότι οι αποδόσεις του Bitcoin ξεπέρασαν αυτές των μετοχών, των ομολόγων και του χρυσού, το 2017. Οι μετοχές του Bitcoin Investment Trust από την αρχή του χρόνου έως σήμερα έχουν σημειώσει ένα άνευ προηγουμένου άλμα ύψους 1.700%, ο S&P 500 βρίσκεται 20% υψηλότερα και οι μετοχές του SPDR Gold έχουν καταγράψει μονοψήφια άνοδο – και οι τρεις επενδύσεις έχουν ξεπεράσει τις αποδόσεις του iShares 20+ Year Treasury Bond, που έχει σημειώσει μέτρια κέρδη της τάξης του 6,33%.

«Βάσιμη ή όχι, η αισιοδοξία είναι σίγουρα άφθονη μεταξύ των επενδυτών του bitcoin, καθώς οδεύουμε προς το 2018»

Τι λένε οι προβλέψεις των επενδυτών του Bitcoin για το 2018

..αναφέρει ο Michael Brown, αναλυτής της LendEDU. «Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να επισημάνω είναι η έναρξη της διαπραγμάτευσης των futures του bitcoin σε μεγάλα χρηματιστήρια παραγώγων, που προσδίδει νομιμότητα στο ψηφιακό νόμισμα, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι στιγμής απουσίαζε από το bitcoin».

Η συνέχεια στο Forbes.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com