Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Franchise και μάρκετινγκ!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για Franchising και το μάρκετινγκ.

Το Franchising αποτελεί μια μηχανή ανάπτυξης των επιχειρήσεων, ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι ο θεσμός έχει καθιερωθεί στη χώρα μας, μας λέει  η ICAP. Σύμφωνα με τη πιο πρόσφατη έκθεση, παρατηρείται σημαντική αύξηση της επιχειρηματικότητας στον κλάδο του Franchising, τόσο ως διέξοδο στην κρίση, αλλά κυρίως ως αξιοποίηση των ευκαιριών που πηγάζουν μέσα από αυτή. Ακόμα, έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πως περίπου ένας στους δέκα franchisees διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα και περίπου ένας στους 20 franchisors διαθέτουν δεύτερο εμπορικό σήμα (concept).

Οι αλυσίδες Franchise αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς και κυρίως μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα των δικτύων τους. Την τελευταία πενταετία ιδρύθηκαν περισσότερες από 200,000 επιχειρήσεις, με εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά αποτυχίας και από την άλλη εμφανίστηκαν μερικές δεκάδες καινούρια concepts και ξεκίνησαν πολλά νέα Franchise καταστήματα, αλλά και αρκετές αλυσίδες υιοθέτησαν πλάνα ανασχεδιασμού της επιχειρηματικής τους πρότασης.

Καλεσμένος στο studio του Amagi είναι ο Πλάτωνας Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού Franchise Business, σύμβουλος Franchise και διοργανωτής των βραβείων Franchise. Με το σύμβουλο μάρκετινγκ θα συζητήσουν για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα στον κλάδο του Franchise, αλλά και για τα ετήσια βραβεία του κλάδου που θα διοργανωθούν στο τέλος του μήνα.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 13/1/2018 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00, ζωντανά!

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.


Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

 

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

 

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application