PRAKSIS Business Coaching Center | Η επιχειρηματικότητα ενισχύεται στην …. PRAKSIS

    Από: Startup Team

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα Business Coaching Center πουυλοποιεί η ΜΚΟ PRAKSIS δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν έχετε μία επιχειρηματική ιδέα και θέλετενα τη μετατρέψετε σε βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπωςκοστολόγηση ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση, προσωποποιημένη συμβουλευτικήκαι coaching για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS BusinessCoaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας πουακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση. Το PRAKSIS Business Coaching Center ξεχωρίζει γιατί αφοράκάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, για την εξατομικευμένη καιπροσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτικήκαι την εκπαίδευση όσο και στο coaching.

Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες στο PRAKSISBusiness Coaching Center θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούςσυμβούλους και business coaches και θα συμμετάσχουν σε σεμινάρια ενίσχυσηςεπιχειρηματικών δεξιοτήτων που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς όπωςη Citi, η Deloitte, η Oriflame, το ΚΕΜΕΛ κ.α. Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, το πρόγραμμαεμπιστεύθηκαν και χρηματοδότησαν διακεκριμένοι φορείς όπως το Citi Foundation, το ΊδρυμαJP Morgan, η Visa και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Ta αποτελέσματα τους δικαιώνουν,καθώς ένας στους τρεις συμμετέχοντες έχει κάνει την ιδέα του πράξη, ενώ έχουν δημιουργηθείπερισσότερες από 60 επιχειρήσεις και 129 νέες θέσεις εργασίας.

«Μέσα από το πρόγραμμα της PRAKSIS, με την εμπιστοσύνη και την υπομονή των μεντόρων,θέσαμε προτεραιότητες, απλοποιήσαμε διαδικασίες και κάναμε το πρώτο μας βήμα» αναφέρειο Δημήτρης Κοντοπίδης, ιδρυτής της Humane. «Από το PRAKSIS Business Coaching Centerπήρα στοχευμένες γνώσεις στρατηγικής και εξαγωγικού μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση τωνπροσωπικών μου δεξιοτήτων, εργαλεία προβολής και προώθησης μίας καινοτόμου ιδέας»αναφέρει και ο Βασίλης Διδάγγελος, Ιδρυτής της MedTrip. «Με την πολύτιμη καθοδήγηση τωνσυμβούλων σχετικά με άγνωστα για εμάς ζητήματα καταφέραμε να αναπτύξουμε το αρχικόεπιχειρηματικό μας σχέδιο» αναφέρει και ο Ανδρέας Ζερκούλης, CEO του Inagros.

Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο praksis.gr/bcc, ή καλέστεστο 210 5205200.To πρόγραμμα ξεκινά στις 8 Μαρτίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Οι θέσεις είναιπεριορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα. Αιτήσεις μετά την 8/2/2018 δεν θαγίνονται δεκτές.