Πώς θα βρεις το επόμενο Bitcoin, Ethereum και Ripple

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Το Bitcoin, το Ehereum, το Ripple, το Litecoin και μερικά άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα έκαναν πλούσιους όσους επένδυσαν από νωρίς και μάλιστα πολύ γρήγορα. Και θα μπορούσαν να συνεχίσουν να γεμίζουν τις τσέπες των επενδυτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν με τον πρόσφατο πυρετώδη ρυθμό που μπορεί να παραλληλιστεί μόνο με τζάκποτ.

Αλλά αυτό είναι απίθανο, καθώς αυτές οι επενδύσεις δεν μπορούν να αψηφήσουν το παιχνίδι των αριθμών. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνάμει πλούσιοι επενδυτές θα πρέπει να αναζητήσουν το επόμενο τυχερό νόμισμα αλλού στην λίστα των κρυπτονομισμάτων, ενόσω διαρκεί ο ζήλος για τα ψηφιακά νομίσματα.

Ωστόσο, το να επιλέξει κανείς τους επόμενους νικητές στο σύμπαν των κρυπτονομισμάτων είναι πολύ δύσκολο πράγμα για ορισμένους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι υπάρχουν πάνω από 1.000 κρυπτονομίσματα για να διαλέξεις – 1.426 για την ακρίβεια. Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν «θεμελιώδεις» τρόποι υπολογισμού για να μπορείς να εκτιμήσεις την «εσωτερική» αξία κάθε νομίσματος, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά στοιχεία του ενεργητικού. Το μόνο που είναι διαθέσιμο είναι ένας ιστότοπος με μία υπόσχεση ότι το νόμισμα θα αλλάξει τον καπιταλιστικό κόσμο, εάν υιοθετηθεί για να αντικαταστήσει τα εθνικά νομίσματα στις καθημερινές συναλλαγές.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com