Ευρωπαϊκή Ημερίδα στην πόλη της Λάρισας

    Από: Startup Team

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα με θέμα «Η έννοια του συνεργατικού χώρου (co-working space) & Βράβευση των καλύτερων startups της Ελλάδας για το 2017» την οποία διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στις 18/01/2018 στον χώρο του Οργανισμού ΛΙΝΤΟ στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εταίροι του έργου “COWORKMED” που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσίασαν τα αποτελέσματα του έργου και συγκεκριμένα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί ένα κοινό αναπτυξιακό μοντέλο για τους συνεργατικούς χώρους στις χώρες της Μεσογείου.

Στο δεύτερο και κύριο κομμάτι της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι 12 καλύτερες startups για το 2017 που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό των Startup Europe Awards. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό ο οποίος προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όπου φέτος η Ελλάδα διαγωνίζεται με αξιώσεις καθώς οι 12 επιλεγείσες startups ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους. Επόμενο στάδιο αποτελεί η αξιολόγηση των startups σε ευρωπαϊκό επίπεδο μαζί με τους άλλους νικητές των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νικητές των SEUA Greece 2017 και την ιδέα τους μπορείτε να βρείτε στο site seua2017.ied.eu/winners.html