Οι Έλληνες της λίστας Forbes με τους πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Τρεις ελληνικές παρουσίες και μία κυπριακή φιγουράρουν στις λίστες του Forbes με τους νέους κάτω των 30 που ξεχώρισαν στον κλάδο τους. Πρόκειται για τους Σταύρο Τσομπανίδη, Χριστίνα Τρεμόντι, Αναστάσιο Πέτρου και Κατερίνα Γαβριηλίδου.

Ο Σταύρος Τσομπανίδης, είναι ο ιδρυτής της PHEE, η οποία κατασκευάζει συσκευασίες δώρων και θήκες για iPhones από τα νεκρά φύλλα του φυτού Posidonia Oceanica (Ποσειδωνία). Η εταιρεία είναι μία από τις πρώτες που μετέτρεψαν το συγκεκριμένο φυτό σε χρήσιμο προϊόν και πρόσφατα κέρδισε βραβείο καλύτερου startup στην κατηγορία βιώσιμης ανάπτυξης στα Startup Greece Awards.

Η Χριστίνα Τρεμόντι, είναι αναλύτρια για την καταπολέμηση της διαφθοράς που αγωνίζεται για μια καλύτερη ελληνική κυβέρνηση. Από όταν δέχτηκε πιέσεις να δώσει φακελάκι σε ένα δημόσιο νοσοκομείο για να θεραπευτεί ο παππούς της από τον καρκίνο του προστάτη, ξεκίνησε να καταπολεμά τη διαφθορά σε πολλά μέτωπα, αναλαμβάνοντας ακόμη και ρόλο συμβούλου του Έλληνα υπουργού Άμυνας για τέτοια ζητήματα απο το 2015 έως το 2016.

Η συνέχεια στο Forbes.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com