Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Υγείας!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το μάρκετινγκ υπηρεσιών υγείας.

Όλες οι εφαρμογές μάρκετινγκ στον Ιατρικό κλάδο πρέπει να είναι σύμφωνες με την ιατρική δεοντολογία και την υφιστάμενη νομοθεσία. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ιατρική διαφήμιση συνδέεται και με την ιατρική δεοντολογία. Πιο συγκεκριμένα το πλαίσιο διαφήμισης των ιατρών ρυθμίζεται από τα άρθρα 17 και 18 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287). Ακόμα σε περίπτωση αποδεδειγμένης καταγγελίας για διαφημιστικές πράξεις, ακολουθεί παραπομπή του Ιατρού στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου.  Ενδεικτικά τα 2 πρώτα άρθρα του άρθρου 17 του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας αναφέρουν ως προς τη Διαφήμιση-Παρουσία ιατρών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι “Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσωπική διαφήμιση ή συστηματική δημόσια παρουσία ή αναφορά του ονόματος του ιατρού, άμεσα ή έμμεσα, η οποία είτε προέρχεται από αυτόν είτε διενεργείται με δική του υποκίνηση. Ακόμα απαγορεύεται η ανάρτηση σε δημόσιο χώρο διαφημιστικών πινακίδων ή επιγραφών, η διανομή φυλλαδίων, αγγελιών, δημοσιευμάτων ή οποιασδήποτε φύσης διαφημιστικών εντύπων ή άλλων ανακοινώσεων στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο» αλλά για να σχηματίσετε πλήρη εικόνα θα ήταν χρήσιμο να διαβάστε ολόκληρα τα άρθρα και τις αναλύσεις που θα βρείτε online.

Σήμερα στον χώρο της ιδιωτικής υγείας τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Στην ραδιοφωνική αυτή εκπομπή θα δούμε ποιες είναι οι νέες αυτές αλλαγές και πώς εφαρμόζονται τα παραπάνω, σχετικά με την προώθηση και διαφήμιση των Ιατρών.

Καλεσμένος στο studio του Amagi είναι ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Δημήτρης Πανταζής, επιστημονικός συνεργάτης του Οφθαλμολογικού τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, επιστημονικός υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού τμήματος του μεγαλύτερου ιδιωτικού πολυϊατρείου των Κυκλάδων, του SEA Medical Health Clinic Μυκόνου και διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής.

 

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 27/1/2018 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00, ζωντανά!

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application