O 50 Cent έβγαλε κατά λάθος 8 εκ. δολάρια από το Bitcoin

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Πίσω στο μακρινό 2015 ο 50 Cent είχε δηλώσει πτώχευση. Δεν του είχε μείνει δολάριο για δολάριο. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά χρειάστηκε να αποπληρώσει 22 εκ. δολάρια (!) σε χρέη για να έρθει μία ή άλλη. Αυτό τότε.

Γιατί τώρα, λιγότερο από τρία χρόνια μετά είναι ξανά εκατομμυριούχος. Κι όχι με τον τρόπο που θα περιμέναμε, κάποιο πολυπλατινένιο δίσκο δηλαδή. Αλλά με κάτι που σίγουρα δεν το είχε προβλέψει ούτε ο ίδιος.

Όταν τα bitcoin ήταν ακόμη ένα ανέκδοτο

Από ότι φαίνεται, είτε ο ίδιος είτε κάποιος σύμβουλος του είχε πολύ διορατική ματιά όσον αφορά τις οικονομικές επενδύσεις. Ο ράπερ μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2014 τον δίσκο Animal Ambition και δείχνοντας τρομερό επενδυτικό μυαλό αποφάσισε να δεχτεί πληρωμές και σε Bitcoin.

Μιλάμε ακόμα για εποχές που κανείς δεν έπαιρνε το bitcoin στα σοβαρά. Καμία σχέση με τώρα δηλαδή που κυνηγούν οι πάντες τα κρυπτονομίσματα λες και είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της Οικονομίας. Μιλάμε για εποχές που ένα Bitcoin έκανε περίπου 662 δολάρια.

Το Animal Ambition απέφερε γύρω στα 700 Bitcoins στον 50 Cent. Όχι ότι τους έδινε καμία σημασία τότε. Για καλή του τύχη όπως θα αποδεικνυόταν βέβαια.

O 50 Cent έβγαλε κατά λάθος 8 εκ. δολάρια από το Bitcoin

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com