Είναι όντως το Ethereum καλύτερο από Bitcoin και Ripple;

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Έχοντας κερδίσει κάποια αναγνώριση στη Wall Street, τα κρυπτονομίσματα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των εταιρειών αξιολόγησης στοιχείων ενεργητικού.

Την περασμένη εβδομάδα, η Weiss Ratings με έδρα τη Φλόριντα δημοσίευσε μια έκθεση που αποδίδει βαθμολογία σε δεκάδες κρυπτονομίσματα βασιζόμενη σε μια σειρά κριτηρίων αξιολόγησης, όπως ο κίνδυνος, η τεχνολογική καινοτομία και άλλα βασικά στοιχεία.

Η έκθεση επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν ότι κανένα από τα κρυπτονομίσματα δεν είχε βαθμολογηθεί με “Α”. Μια άλλη έκπληξη ήταν ότι το Ethereum έλαβε υψηλότερη βαθμολογία από το Bitcoin και το Ripple.Πόσο αξιόπιστες είναι οι βαθμολογίες της Weiss; Οι επενδυτές και οι ειδικοί των κρυπτονομισμάτων διχάζονται.

«Πολύ αξιόπιστες», λέει ο David Drake, ειδικός στα κρυπτονομίσματα. «Είναι το πρώτο βήμα για να βγουν περισσότερες αξιολογήσεις για τα κρυπτονομίσματα».

«Το γεγονός και μόνο ότι οι αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και οι υπηρεσίες αξιολόγησης έχουν τελικά νομιμοποιήσει την επένδυση σε κρυπτονομίσματα μετά από εννέα χρόνια ύπαρξης είναι ένα ισχυρό σημάδι ωριμότητας της τάσης αυτής», προσθέτει ο Elliot Prechter, επικεφαλής ανάλυσης με χρήση υπολογιστών στην Elliot Wave. «Θυμίζει τον καιρό της νομιμοποίησης του χρυσού, που έλαβε χώρα εν μέσω μίας περιόδου που ο χρυσός σημείωνε κορυφαία άνοδο για ακολουθήσει στη συνέχεια πτώση στα μισά».

Περισσότερα στο Forbes.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com