Orange Grove: Πώς να γίνεις ένας Creative Problem Solver με τον Mohamed Geraldez

    Από: Startup Team

Στο Orange Grove, το διεθνές startup incubator της Αθήνας, έρχεται από την Καλιφόρνια ο επιτυχημένος διεθνώς entrepreneur και επενδυτής Mohamed Geraldez, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 18:00, για να παρουσιάσει σε επίδοξους startuppers πώς να γίνουν “Creative Problem Solvers”.

Οι ειδικοί και οι entrepreneurs σε ολόκληρο τον κόσμο συζητούν για τα διάφορα χαρακτηριστικά που ένας επιτυχημένος founder πρέπει να έχει, ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό είναι αδιαμφισβήτητο: να είσαι ένας ”problem-solver”. Είτε αφορά στην startup που δημιουργείς είτε στην προσωπική σου ζωή, η επίλυση προβλημάτων θα είναι κάτι που θα κάνεις καθημερινά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Ελάτε στο Orange Grove όπου θα φιλοξενήσουμε τον business nomad, public speaker, entrepreneur & investor, Mohamed Geraldez, για την ομιλία του “Becoming a Creative Problem Solver”. Θα ακολουθήσει συζήτηση και συμβουλευτική σε ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες.

Λίγα λόγια για τον Mohamed Geraldez:

Γεννημένος στην Καλιφόρνια, ο Mohamed Geraldez είναι ένας entrepreneur, public speaker και επενδυτής με δραστηριότητα σε πολλαπλούς τομείς, όπως την πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως για vegan γραβάτες Jaan J, το Scholarview, μια ιστοσελίδα που επιμελείται και οργανώνει σε μία σελίδα υψηλής ποιότητας ισλαμικές διαλέξεις, και το Techhunter.com (acquired) όπου μπορεί κανείς να βρει τις καλύτερες προσφορές για tech gadgets στο διαδίκτυο. Επενδύει ενεργά σε πολυάριθμες εμπορικές αρένες και είναι είναι στρατηγικός σύμβουλος στο www.Pivotshare.com, ένα digital media distribution and monetization startup, και το  www.Muzbnb.com τη διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει ταξιδιώτες με ενοικιαζόμενους χώρους φιλοξενίας Μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα για την επιχειρηματική του δραστηριότητα εδώ:

www.linkedin.com/in/mgeraldez/, mgeraldez.com/

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, 18:00-20:00, στο Orange Grove, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, Αθήνα 10674. Περισσότερες πληροφορίες www.facebook.com/orangegroveathens