Το πιο νεανικό event επιχειρηματικότητας επιστρέφει!

    Από: Startup Team

“Start-Upping Your Way” στο ThinkBiz Academy 2018!


Σε ενδιαφέρουν οι τομείς του Marketing, των Sales, του Human Resources Management και του IT;

Θέλεις να παρακολουθήσεις διαδραστικές ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές του χώρου των επιχειρήσεων και να συμμετέχεις σε απόλυτα εξειδικευμένα workshops από έμπειρους trainers;

Το ThinkBiz Academy, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για συνεχόμενη χρονιά στις 18-19 Μαΐου στην OTEAcademy και σε περιμένει!

Η δράση αυτή του ThinkBiz, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την ΚΑΥΚΑΣ A.E.

Στόχος μας φέτος;

Να σε βοηθήσουμε να ενταχθείς στο χώρο της επιχειρηματικότητας, να καταφέρεις να παραμείνεις σε αυτόν και να πετύχεις, αναπτύσσοντας παράλληλα τα απαραίτητα skills για οτιδήποτε κι αν επιδιώκεις να κατακτήσεις.

Η εμπειρία όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς mock-up interviews, βιωματικά happenings αλλά και επιχειρηματικά παιχνίδια θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το διήμερο, το οποίο θα συνοδεύεται και από networking με startups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν μαζί σου και να σε βοηθήσουν να λύσεις κάθε σου απορία.

Εμπνεύσου λοιπόν από τον φετινό υπότιτλο και όπως μια startup δημιουργείται ξεκινώντας από το μηδέν και σταδιακά εξελίσσεται, έτσι κι εσύ κάνε τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.  

Let’s “Start-Upping Your Way” this year!