Νέα εκπομπή Marketing on the GO με θέμα τα Startups στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, μιλήσαμε για τα Startups στην Ελλάδα.

Ερωτήσεις όπως:

  • Πως γνωρίζουμε ότι μια ιδέα είναι πετυχημένη;
  • Ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης στην σημερινή Ελλάδα;
  • Πόσο ανεκτή είναι η αποτυχία, και πόσο εγγυημένη η επιτυχία;
  • Ποιο είναι το προφίλ του σύγχρονου Startuper;

..και όχι μόνο, απαντήθηκαν στην εκπομπή. Βασικός καλεσμένος ο News Editor του epixeiro.gr, Στάθης Κετιτζιάν και σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Θάνος Παράσχος Co-Founder του Youth Entrepreneurship Club και Συνδιοργανωτής του Startup Europe Week Crete.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή   μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Ακούστε την εκπομπή εδώ: www.marketingconsultant.gr/media/com_podcastmanager/17.MarketingOnTheGO_17.3.2018cc.mp3

Marketing on the GO: Σάββατο 17/2/2018 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00, ζωντανά!

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Τη εκπομπή μπορείτε να την βρείτε on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application