Franchising & Επιχειρηματικότητα | Νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice του SBC TV

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο των συνθηκών της νέας εποχής που διανύουμε, με κύρια χαρακτηριστικά τις ταχείς μεταβολές και τις συνεχείς αναταράξεις, το Franchising αναδεικνύεται καταλύτης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μέσω των επιχειρηματικών συστημάτων που διαθέτουν ισχυρά νεωτεριστικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Στο 62ο επεισόδιο της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής για το marketing των επιχειρήσεων, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένους τον Πλάτωνα Μαλλικούρτη, σύμβουλο Franchise και τον Δημήτρη Ραμαντζά Πρόεδρο της Επιτροπής Franchise του EEA, συζήτησαν για το πώς το Franchising σήμερα ενισχύει την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και πώς πρέπει οι υποψήφιοι επενδυτές να αξιολογούν τις προτάσεις Franchise.

Ακόμα, o Αλέξανδρος Πούπαλος -επιχειρηματίας αλυσίδας- έδωσε το δικό του στίγμα για το πώς πρέπει να εφαρμόζεται το Franchising με επιτυχία.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, παρουσίασε τρόπους αξιολόγησης μιας επιχειρηματικής ιδέας ώστε αυτή να γίνει Franchise!

Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ:

Περισσότερα για την εκπομπή:

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας,  ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών  παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 (και σε επανάληψη κάθε Παρασκευή στις 22.00) από το SBC και τον OTE TV.