Πάνω από 1.000 συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν στο #JobDay 45ετών+ «Μπες ξανά στο παιχνίδι»

    Από: Startup Team

Το #JobDay 45ετών+ είναι μία ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στην Αθήνα από το Skywalker.gr με σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την υποστήριξη ανθρώπων με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 27 Μαρτίου στο Σεράφειο, το σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.

Οι πάνω από 400 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο #JobDay 45ετών+ είχαν τη δυνατότητα:

  • Να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των 34 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που συμμετείχαν στην ημερίδα.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να βελτιώσουν το LinkedIn προφίλ τους με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της CV Experts.
  • Να βγάλουν φωτογραφίες για επαγγελματική χρήση μέσα από τη δράση Business Photoshooting και τη βοήθεια του Ι.Ε.Κ. Δέλτα.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες. Η συμμετοχή των εταιριών ήταν επίσης δωρεάν με την προϋπόθεση όμως σαφούς από την πλευρά τους πρόθεσης γνωριμίας και αξιολόγησης υποψηφίων 45 ετών και άνω για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Το Skywalker.gr συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του οικοσυστήματος της εργασίας στην Ελλάδα διοργανώνοντας δράσεις με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες, όπως τα #JobFestivals και #JobDays σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή για όλους.

 

 

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του #JobDay 45ετών+ πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS

Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, ICF GREECE CHAPTER, CV EXPERTS

Χορηγοί επικοινωνίας:  ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4, INFOCOM, BUSINESS NEWS.GR, ΕΜΕΑ.GR, NEOPOLIS, STARTUP.GR, ESTAGE.GR, GET BUSY, SIGMA MEDIA GROUP, OFF RADIO.GR, LIGHTRADIO.NET, INFOSPOUDES.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, SCHOOLS.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ