Mindspace Challenge 2018 | Chania

    Από: Startup Team

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Το Mindspace διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο φοιτητικό επιχειρηματικό διαγωνισμό στην Ελλάδα. Το Mindspace Challenge έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόκληση αλλά και μια φανταστική ευκαιρία να κερδίσουν οι συμμετέχοντες γνώση και ένα ιδανικό δίκτυο επαφών, καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων του Challenge.

16 ομάδες-ιδέες από τα Χανιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την 20-22 Απριλίουδωρεάν εργαστήρια όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στο επιχειρηματικό τους project με εξειδικευμένους εκπαιδευτές καθώς και με άτομα από τον χώρο της επιχειρηματικότητας. Στο τέλος του εργαστηρίου θα επιλεχθούν 3 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του προγράμματος στην Αθήνα.

Οι 3 νικήτριες ομάδες, θα λάβουν το έπαθλο των 8000 Ευρώ σε χρηματοδότηση και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι του Mindspace στις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μετουσίωση του οράματος του Mindspace, που είναι να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει φοιτητές να ασχοληθούν με πρακτικά προβλήματα που οδηγούν σε χρήσιμα προϊόντα και υπηρεσίες. Μέσω του Challenge 2017 ιδρύθηκαν ήδη 5 νέες επιχειρήσεις και δημιουργήθηκαν 30 νέες θέσεις εργασίας. Οι προσδοκίες μας για το 2018 μεγαλώνουν μαζί με το ίδιο το πρόγραμμα και με το σπουδαίο δίκτυο των συνεργατών μας.

Αν, λοιπόν, ασχολείστε με ένα καινοτόμο project και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, μη χάσετε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει το Challenge. Μπορείτε να κατεβάσετε το mobile application του Mindspace για να μάθετε περισσότερα και να συμπληρώσετε την αίτηση.

Μάθε περισσότερα εδώ ⇒ challenge.mindspace.gr και δες το Mindspace Challenge video εδώ ⇒ youtu.be/sjxSScsGkK8

O Youth Entrepreneurship Club υποστηρίζει εκ νέου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό ως Event Collaborator!