EUROTraining και In4Capital συμπράττουν: μια συνεργασία με προοπτικές

    Από: Startup Team

Θέλοντας να στηρίξουν τους δημιουργικούς νέους και να αναδείξουν τη δυναμική της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, η EUROTraining και η In4Capital έσφιξαν τα χέρια ξεκινώντας μια συνεργασία με μεγάλες προοπτικές: την απόκτηση και διάθεση 300 ετήσιων συνδρομών της Premium υπηρεσίας στους σπουδαστές της EUROTraining από την In4Capital.

Μέσα από αυτή τη συμφωνία, 300 σπουδαστές που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα, είτε σε πρώιμο είτε σε πιο ώριμο στάδιο, θα έχουν πρόσβαση σε επιχειρηματικά εργαλεία που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή της. Η πρόσβαση σε up-to-date στοιχεία επενδυτών και η παροχή τεχνογνωσίας και καθοδήγησης θα αποτελέσουν έτσι αρωγό για τη σωστή προετοιμασία τους, ώστε να αντλήσουν κεφάλαια, να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους πρόταση.

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο οργανισμοί θα επιτύχουν έναν κοινό τους στόχο: την κάλυψη του κενού μεταξύ θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής εφαρμογής. Και συνακόλουθα, οι πιθανότητες κάποιου σπουδαστή ή σπουδάστριας να κάνει πράξη το όραμά του, πάνω στο οποίο μάλιστα έχει καταρτιστεί, είναι με το μέρος του.

 

Για τη συμφωνία, ο CEO της EUROTraining κ. Βασίλης Ζοτάκης αναφέρει: «Η άμεση πραγματοποίηση των σχεδίων των σπουδαστών μας ήταν πάντοτε προτεραιότητα για εμάς. Τώρα, με τη συνεργασία μας με την In4Capital, θα έχουν ακόμα περισσότερα μέσα για να δουν την ιδέα τους να παίρνει μορφή, ενισχύοντας συγχρόνως τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια κοινότητα».

Επίσης, εκ μέρους της In4Capital, ο κ. Λευτέρης Κοντός επισημαίνει: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλλουμε μέσω της In4Capital μιας ιδέας που ξεκίνησε από την Ελλάδα στην προσπάθεια να παραμείνουν οι  νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι στη χώρα μας δίνοντας τους εργαλεία και εφόδια για την υλοποίηση των σχεδίων τους, η EUROTraining αποδεικνύει την δέσμευση της σε αυτή την κατεύθυνση και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία ».