Fuckup Nights: To event που αγκαλιάζει την αποτυχία «ξαναχτυπά» στο Ηράκλειο!

    Από: Startup Team

Η αποτυχία, παρ’ όλο που είναι συνηθισμένη στον επιχειρηματικό κόσμο, είναι μια δύσκολη λέξη. Συνήθως μας φέρνει στο μυαλό, λανθασμένες επιλογές και προτεραιότητες, αρνητικές συνέπειες και τη σκληρή κριτική άλλων αλλά και του ίδιου μας του εαυτού.

Συνήθως! Γιατί στο Fuckup Nights Heraklion (fb.com/funheraklion), όπως και σε κάθε Fuckup Nights event ανά τον κόσμο, η αποτυχία νοηματοδοτεί και κάποιες άλλες έννοιες. Το διαφορετικό αυτό event μας καλεί να δούμε την αποτυχία σαν ένα βήμα προς τους σκοπούς μας, σαν ένα κίνητρο που θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο προετοιμασμένους να πετύχουμε τον τελικό μας επιχειρηματικό -και όχι μόνο- στόχο, και σαν ένα μάθημα μετά από ένα πάθημα.

Όπως έχει πει και ο Michael Jordan ‘έχω αποτύχει ξανά και ξανά στην ζωή μου και για αυτό ακριβώς πέτυχα’. Με άλλα λόγια, μπορούμε να αντιμετωπίζουμε την αποτυχία σαν μια ευκαιρία να μάθουμε, να ανακαλύψουμε νέους τρόπους για να πετύχουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις τακτικές μας.

Αυτό ακριβώς θα μοιραστούν μαζί μας οι γνωστοί επαγγελματίες και γενναίοι ομιλητές που θα μας παρουσιάσουν ιστορίες που τα “θαλάσσωσαν” στο παρελθόν:

– Σπύρος Δρακάτος & Τόνια Αυγουστάκη, Co-Founders SPIR.TO (spir.to)

– Γιάννης Ασλάνης, Founder 2S Pro Limited (2s-pro.com)

– Ανδρέας Κορακάς, & Άκης Κιουπάκης, Co-Founders Baked Advertising (baked.gr)

Το Fuckup Nights Heraklion Vol.2 θα φιλοξενηθεί στις 28 Απριλίου και πάλι στο χώρο του Cosmos Sport HQ (www.cosmossport.gr). Το κλίμα της βραδιάς θα είναι χαλαρό και διασκεδαστικό και γι’ αυτό θα φροντίσουν, ο παρουσιαστής μας, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, το Strongbow (fb.com/Strongbow.GR),  και το efood (www.e-food.gr), ενώ ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα με τη βοήθεια των  εξοπλισμών Xaritakis.gr (fb.com/exoplismoi.xaritakis).

Agenda Fuckup Nights Heraklion Vol.2

8:30-9:00 pm | Registration, γνωριμία με το χώρο και τους διοργανωτές

9:00-10:00 pm | Παρουσιάσεις και ερωτήσεις

10:00-11:59 pm | Ώρα για κουβέντα, φαγητό και ποτό!

Το event απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει από τα λάθη των άλλων, να εμπνευστεί, να προβληματιστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά και να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: goo.gl/DECErS

Σχετικά με το Fuckup Nights:
Το κίνημα των FuckUp Nights (fuckupnights.com) γεννήθηκε στο Μεξικό το 2012 και, έχοντας πλέον παρουσία σε 80 χώρες, αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα με σκοπό την δημοσιοποίηση ιστοριών επαγγελματικής -και όχι μόνο- αποτυχίας. Σε κάθε event, επιτυχημένοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους, μοιράζονται τα “μυστικά της αποτυχίας” τους, έχοντας στη διάθεσή τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες! Στο Ηράκλειο τα Fuckup Nights διοργανώνονται από την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr)

Επικοινωνία:
Facebook: www.facebook.com/FUNHeraklion
Site: bizrupt.gr
Email: info@bizrupt.gr