HR Community Conference & Awards 2018

    Από: Startup Team

«GR HRM Actual Reality»

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Divani Caravel

 

Στο πλαίσιο των δράσεων της HR Community το Skywalker.gr διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το HR Community Conference & Awards υπό τον τίτλο «GR HRM Actual Reality» στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Πέρα από τον ορίζοντα της παρεχόμενης HR τεχνογνωσίας υπάρχει η ελληνική επιχειρηματικότητα, που πασχίζει να επικαιροποιηθεί και να ανατάξει τον βίο και την πολιτεία της εισερχόμενη σε παραγωγικότερη και δημιουργικότερη φάση.

Ποιες είναι σήμερα οι ουσιαστικές ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας από τις αστείρευτες δυνατότητες του HRM και ποιο το προφίλ του σύγχρονου στελέχους διαχείρισης ανθρώπινων πόρων που θα τις ικανοποιήσει;

Σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες μαζί με συμβούλους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, θεσμικούς και στελέχη διαχείρισης ανθρώπινων πόρων θα καταθέσουν την εμπειρία και τους προβληματισμούς τους και θα οδηγηθούν μέσα από έναν γόνιμο διάλογο σε προτάσεις.

Οι σύνεδροι σε ομάδες θα αποτυπώσουν το ιδανικό προφίλ του σύγχρονου Έλληνα HRM, που θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην εκπλήρωση των διατυπωμένων αναγκών της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σχετικών με τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εσωτερική οργάνωση και λειτουργία και την επιχειρηματική εξωστρέφεια.

Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα παρουσιαστούν διαθέσιμα υποστηρικτικά εργαλεία, υπηρεσίες και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διεξάγει το Skywalker.gr.

Στη λήξη του συνεδρίου θα δοθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.