Νέα θέση εργασίας στη Media Markt!

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου! Εμείς αναζητούμε ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους για την ενδυνάμωση της υπάρχουσας ομάδας του καταστήματος της Λάρισας!

Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με 12 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα mediamarkt, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

Νέες Θέσεις Εργασίας: Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης στο Τμήμα Λευκών Οικιακών Συσκευών (πλήρους ή/και μερικής απασχόλησης)   για το κατάστημα της Λάρισας

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:

  • Εργάζεστε στο Τμήμα Λευκών Συσκευών (Μεγάλες και Μικρές Οικιακές Συσκευές)
  • Συμβουλεύετε τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μεταδίδοντας τους τον ενθουσιασμό σας για την τεχνολογία.
  • Εντυπωσιάζετε με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό σας και τη διάθεση για εξυπηρέτηση.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στο χώρο πώλησης Λευκών Οικιακών Συσκευών
  • Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt Ελλάς, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας !

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr