HR Community Awards 2018 | Υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στο hrcommunity.gr μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου 2018

    Από: Startup Team

Τα HR Community Awards 2018 διοργανώνονται από το Skywalker.gr στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2018.

Σκοπός των HR Community Awards 2018 είναι να αναδείξουν εταιρίες και οργανισμούς, επιβραβεύοντας την ανάπτυξη και την εφαρμογή επιτυχημένων και καινοτόμων πρακτικών, μεθόδων και στρατηγικών του HRM, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην επιχειρησιακή βιωσιμότητα και στην προσωπική ευημερία του ανθρώπου με έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα του HRM. Η απονομή των βραβείων συμπληρώνεται από την απονομή έξι τιμητικών διακρίσεων σε παράγοντες που έχουν συμβάλει στην υποστήριξη και στον εκσυγχρονισμό της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

Η απονομή των HR Community Awards 2018 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018στο Divani Caravel μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα HR Community Awards 2018 έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια αξιολόγησης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στις 24:00 το βράδυ.

Κατηγορίες Βραβείων:

  1. Βραβείο Αξιολόγησης και Αμοιβών
  2. Βραβείο Κινήτρων και Παροχών
  3. Βραβείο Ανάπτυξης Θέσεων Εργασίας
  4. Βραβείο Υγιεινής και Ασφάλειας
  5. Βραβείο Ψηφιακής Διοίκησης
  6. Βραβείο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
  7. Βραβείο Ανθρώπινων Σχέσεων
  8. Βραβείο Εργασιακής Διαπολιτισμικότητας
  9. Βραβείο Ελληνικής Ταυτότητας
  10. Βραβείο Ενσωμάτωσης Καινοτομίας
  11. Βραβείο Κοινωνικής Ευαισθησίας
  12. Βραβείο Διαχείρισης Αλλαγών

Τους νικητές των βραβείων θα επιλέξει επιτροπή αξιολόγησης που απαρτίζεται από καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες που δρουν στον τομέα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ